Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Imagine

Tiesitkö, että voit luoda kaikkein näyttävimmät lattiakuosit Marmoleumilla? Pyysimme kolmea kansainvälistä muotoilijaa suunnittelemaan Marmoleum Imaginea varten sarjan Marmoleum-kuoseja, jotka on mahdollista toteuttaa erittäin tarkalla Aquajet-leikkaustekniikallamme. Kuoseja voidaan räätälöidä haluttaessa, mikä mahdollistaa loputtomat designmahdollisuudet.
Lue Marmoleum Imagine digital magazine

Marmoleum Imagine

  • Dare to Rug DtR combi 1-3
  • Kustaa Saksi Iris 1-1
  • Kustaa Saksi Oasis 1-1, 2-1a, 2-1b
  • Sigrid Calon Knot combi 1
  • Sigrid Calon Weave 1
  • Sigrid Calon Weave 2
  • Sigrid Calon Stitch 2
  • Dare-to-Rug DtR & Meadow 1-1

Sigrid Calon

Sigrid Calon

Sigrid Calon on nouseva hollantilainen taiteilija, jolla on vahva viehtymys graafiseen ja tekstiilisuunnitteluun. Hänen kädenjälkensä on selkeä ja helposti tunnistettavissa. Muuntamalla perinteisen kirjontaruudukon digitaaliseksi ruudukoksi hän on luonut monikäyttöisen lähtökohdan laajoille graafisten kuvioiden sarjoille. Risografian käyttäminen tulostukseen lisää ylimääräisen kerroksen kuvioihin. Muun muassa Swatch ja Oxydo hyödyntävät Sigrid Calonin kuvioita.

Lue lisää Sigrid Calonista www.sigridcalon.nl

Sigrid Calon 7
Sigrid Calon Weave 2_1 detailshot

Loputtomat kuviot

Sigrid Calonin suunnittelemat Marmoleum Imagine -kuosit perustuvat ruudukkoon. Hän luo loputtomia kuviomahdollisuuksia yhdistelemällä järjestelmällisesti ruudukon pisteitä. Olemme valinneet Marmoleum Imagine -mallistoon kolme kuosia - WEAVE, STITCH ja KNOT, - , jolla jokaisella on omat ominaispiirteensä ja kaikki edustavat Sigridin töiden ainutlaatuista kädenjälkeä.

WEAVE klikkaa tästä nähdäksesi kaikki kuosit

Dare to Rug

Dare to Rug

Dare to Rug on romanialainen brändi, jonka Andreea Batros ja Flavia Scinteanu toivat markkinoille vuonna 2015. Nämä nuoret romanialaiset sisustussuunnittelijat ovat kotoisin Bukarestista, jossa heillä on työhuone ja näyttelytila mattokokoelmilleen. Heidän ensimmäinen mattomallistonsa, Romanian Moods, esiteltiin kansainvälisille markkinoille tämän vuotisessa Milanon Salone de Mobilessa.

Katso videomme ja saadaksesi inspiraatiota Dare to Rug -muotoilijoista ja heidän Marmoleum Imagine -kuoseistaan

Portrait Dare to Rug colour
Dare to Rug black-white-red

Heidän käsin tuftatuissa matoissaan käsityöläisyys yhdistyy moderniin muotoiluun ja he ovat saaneet innoitusta perinteisistä romanialaisista kuvioinneista. Valitessaan materiaaleja ja värejä tuotteisiinsa he keskittyvät voimakkaasti kestävään kehitykseen. Molemmilla muotoilijoilla on kansainvälistä kokemusta ja he ovat asuneet Shanghaissa ja Milanossa.

Voit lukea lisää Dare to Rug -brändistä sivuilla www.daretorug.com

Romanian muotoiluperinne

Dare to Rug -muotoilijoiden suunnittelemat Marmoleum Imagine -kuosit viittaavat Romanian kansanperinteen kolmeen keskeiseen elementtiin, jotka ovat yksistään vaikuttavia, mutta toimivat myös hyvin yhteen. BEE, MEADOW ja PEONY motiivit kietoutuvat yhteen mallistossa ja muodostavat vaikuttavan otoksen Romanian muotoiluperinteestä. Mallisto muuntaa etnisen inspiraation universaaliksi muotoiluksi, joka sopii lukuisiin sisustuksiin ja tiloihin.

MEADOW klikkaa tästä nähdäksesi kaikki kuosit

Dare to Rug DtR Meadow 1-1_1_B
Dare to Rug DtR combi-1-3_2_B.

Kolme Marmoleum Dare to Rug -kuosia BEE, MEADOW ja PEONY ovat saatavana kolmena eri väriyhdistelmänä, mikä antaa valtaisan määrän lattioiden muotoilumahdollisuuksia. BEE ja MEADOW koostuvat kahdesta väristä ja niiden avulla on mahdollista luoda kuviosta vastaelementti. PEONY koostuu kolmesta väristä. Kuvioiden koot ovat suhteessa toisiinsa ja niiden avulla voidaan luoda mielenkiintoinen leikki.

DtR COMBI klikkaa tästä nähdäksesi kaikki kuosit

Blank_539x404

Kustaa Saksi

Kustaa Saksi

Kustaa Saksi on suomalainen taiteilija, tekstiilisuunnittelija ja kuvittaja, joka on erikoistunut graafiseen tarinankerrontaan kuvioiden, tekstiilitaiteen ja installaatioiden avulla. Töissään hän yhdistää orgaanisia muotoja yksityiskohtaisiin pintarakenteisiin ja rikkaaseen värimaailmaan ja kokeelliseen materiaalin käyttöön. Saksin taideteoksia on ollut esillä gallerioissa ja museoissa kaikkialla maailmassa.
Kustaa Saksilta ovat tilanneet taideteoksia yritykset kuten Nike, Issey Miyake, Levi’s, Salvatore Ferragamo, Lacoste, LVMH, Moooi ja Marimekko.

Voit lukea lisää Kustaa Saksista sivuilla www.kustaasaksi.com

Kustaa Saksi woolgathering-exhibition B
Kustaa Saksi Iris 1-1

Orgaaninen ja kertova

Kustaa Saksin suunnittelemat Marmoleum-kuosit puhuvat omaa kieltään: ne ovat orgaanisia, mystisiä, kertovia. Luonnosta saatu inspiraatio heijastuu kahteen kuosisarjaan: IRIS and OASIS. Kuvioiden moninaisuus tarjoaa katsojalle miellyttäviä mietiskelyhetkiä.

IRIS klikkaa tästä nähdäksesi kaikki kuosit