Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Se den nye CO₂-neutrale kollektion

Verdens første CO₂-neutrale elastiske gulvbelægning findes nu i en ny gulvkollektion – Marmoleum Marbled. Her har vi videreudviklet linoleummets marmorerede struktur med fem organiske designtemaer, alle inspireret af naturen.

Marmoleum Marbled Fresco 3259

"A collection inspired by nature"

Vores designeres formål med den nye generation af bæredygtige gulve er at skabe en følelse af naturen, selv i et indendørsmiljø, at udviske grænserne mellem ude og inde for at øge vores velbefindende og skabe sunde indendørsmiljøer. I alle aspekter. I filmen kan du høre tankerne bag den nye kollektion Marmoleum Marbled.

Marmoleum Real 3038 & Splash 3433

Fremstillet af naturmaterialer, inspireret af naturen, pålideligt af natur.

Naturen er et gennemgående tema i udviklingen af det nye Marmoleum Marbled.

Gulvet er fremstillet af naturmaterialer og bidrager til et sundt indendørs miljø. Kollektionen er inspireret af naturens farver og skiften, og desuden er gulvene pålidelige af natur. De er nemme at installere og vedligeholde og har en lang levetid.

Se kollektionen her

Et klassisk gulvmønster i fem nye designtemaer

Et klassisk gulvmønster i fem nye designtemaer

Den nye Co₂-neutrale gulvkollektion Marmoleum Marbled er en videreudvikling af det klassiske marmorerede gulvmønster, men her i fem nye organiske designtemaer i mange forskellige farver, som frit kan kombineres.

Verdens første C0₂-neutrale gulv

Verdens første CO₂-neutrale gulv

Vores designere har ladet sig inspirere af naturen i den nye CO₂-neutrale elastiske gulvkollektion Marmoleum Marbled med det formål at berige miljøet indenfor. Både i farve, struktur og spændende kombinationer med andre materialer. Men også med et gulvmateriale fremstillet udelukkende af naturlige råmaterialer.

Se mere her

Gå ikke glip af vores nyhedsbrev med fokus på dig som arkitekt, bygherre eller rådgiver

Gå ikke glip af vores nyhedsbrev med fokus på dig som arkitekt, bygherre eller rådgiver

Vil du have flere nyheder om interessante arkitekturprojekter, hvor Forbo deltager, produktnyheder og kreative løsninger med fokus på gulve? I vores nyhedsbrev får du inspiration fra projekter over hele verden i forskellige miljøer, hvor funktionalitet og bæredygtighed er i fokus.

Abonnér på vores nyhedsbrev