Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

5 grunde til at vælge CO₂-neutralt gulv

Vil du gerne vælge et bæredygtigt gulv, som ikke påvirker klimaet, så skal du vælge Forbo Marmoleum. Med Marmoleum vælger du et gulv, som ikke påvirker jordens klimaforandringer.

Marmoleum Marbled Splash-Fresco 3430-3271
Marmoleum Terra 5804

1. Gør verden bedre – start med gulvet

Forbos Marmoleum 2,5 mm er verdens eneste CO₂-neutrale elastiske gulv (A1–A3, Cradle-to-Gate i henhold til EN15804) og det bedste valg for et bæredygtigt interiør. Ved at anvende slidstærke materialer i hjemmet, på kontoret, i skolen, på hospitalet eller i butikken kan du også bidrage til et bedre klima.

Hållbarhet i alla dimensioner-miljö, slitstyrka och design

2. Bæredygtighed i alle dimensioner – miljø, slidstyrke og design

Når vi siger, at Marmoleum Marbled er verdens mest bæredygtige gulv, mener vi et gulv, som er modstandsdygtigt nok til at kunne lægges i miljøer med store krav til slidstyrke, robusthed og levetid, og hvor der samtidig er masser af designmuligheder inden for strukturer, mønstre og farver.

En bättre inomhusmiljö

3. Et bedre indendørsmiljø

Marmoleum er lavet af naturmaterialer. Men også inspireret af naturen. Vælger du fra kollektionerne i Marmoleum Marbled, får du et stort udvalg af farver og strukturer at vælge imellem. De giver alle en følelse af, at grænsen mellem inde og ude er udvisket, til fordel for menneskers sundhed og trivsel.

Stor valfrihet i färger, mönster och struktur

4. Stor valgfrihed i farver, mønstre og strukturer

Forbo Marmoleum fås i mere end 200 farver og mere end 15 designserier. Dette giver dig stor valgfrihed, både i valg af farve, mønster og struktur, med mulighed for at kombinere frit som i vores nye kollektion Marbled med fem designtemaer-inspireret af naturen.

Tillverkad av naturliga råvaror rakt igenom

5. Lavet af naturlige råmaterialer hele vejen igennem

Forbo Marmoleum er lavet af 97 % naturlige råmaterialer, hvoraf 70 % hurtigt fornyes og 43 % af indholdet er genbrugsmaterialer. Det færdige Marmoleum gulv er biologisk nedbrydeligt, og når levetiden på mere end 30 år er nået, kan gulvet kasseres fuldstændigt uden at påvirke miljøet negativt.


Læs mere om vores EPD'er for linoleum

Gå ikke glip af vores nyhedsbrev med fokus på dig som arkitekt, bygherre eller rådgiver

Gå ikke glip af vores nyhedsbrev med fokus på dig som arkitekt, bygherre eller rådgiver

Vil du have flere nyheder om interessante arkitekturprojekter, hvor Forbo deltager, produktnyheder og kreative løsninger med fokus på gulve? I vores nyhedsbrev får du inspiration fra projekter over hele verden i forskellige miljøer, hvor funktionalitet og bæredygtighed er i fokus.

Abonnér på vores nyhedsbrev