Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Effektiv indsats mod hospitalsinfektioner

Når det drejer sig om infektionskontrol og indsatsen mod hospitalsinfektioner, hvad er så mere naturligt end at starte fra gulvet og op? Vores Marmoleum- og Flotex-produkter har dokumenterede hæmmende effekter på udvikling og spredning af infektioner, f.eks. MRSA-stafylokokker, norovirus og clostridium difficile, og fremmer sundhed og hygiejne overalt på et hospital.

Infektionskontrol
Linoleum

Marmoleum

Marmoleum er fremstillet af naturlig linolie, som hæmmer bakterievækst. Marmoleums antibakterielle egenskaber aftager ikke med tiden, men yder en konstant effektiv beskyttelse, fra det øjeblik produktet monteres.
Uafhængige test foretaget af University of Glasgow har påvist, at Marmoleum er særlig velegnet til forskellige miljøer, hvor der er behov for hygiejne og bakteriekontrol for at forebygge smitte med eksempelvis MRSA eller E. coli.

Læs mere om Marmoleum pages

Flotex

Flotex er Forbos enestående vaskbare tekstile gulvbelægning, som kombinerer slidstærke og rengøringsvenlige egenskaber med et tæppes komfort og akustiske egenskaber.

Flotex and dementia

Både Marmoleum- og Flotex-serien har modtaget British Allergy Foundations "Seal of Approval", fordi de ikke frigiver bakterier eller støvmider og skaber et sundere indeklima.