Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Redesign, genanvend og tænk nyt!

Skab fleksible miljøer med løslagte og fikseringslimede gulve

Allura Iconic montage 2020

Hurtigt og enkelt skaber du dit unikke miljø. Uanset om det er på kontoret eller i din butik giver vores løslagte og fikseringslimede gulve fleksibilitet til frit at kombinere forskellige gulvmaterialer og kollektioner i farve, mønster og størrelse. Du kan tilmed kombinere tekstil med design i træ og sten.

Customer Service

Lad dig inspirere af kollektionerne

Allura 63414

Skab variation og styrk virksomhedens profil

Med vores gulvkollektioner i Allura, Tessera og Sarlon Modul'Up kan du enkelt redesigne din butik eller hurtigt skabe en shop-i-shop løsning. På kontoret kan du styrke virksomhedens profil ved at skabe overflader med forskellige farver og materialer. Eller hvorfor ikke variere med forskellige temaer på hotelværelserne? Altid med fuld frihed til senere at ændre og genbruge gulvet i nye miljøer og sammenhænge.

Allura 63400 & 63404

Tænk bæredygtigt - også når det gælder gulvet

Løslagte og fikseringslimede gulve af høj kvalitet tilbyder fantastiske muligheder for at møde behovet for effektiv montering. Da gulvet kan bruges igen og igen forlænges levetiden på det slidstærke gulv maksimalt. Beskadigede eller plettede fliser kan skiftes hurtigt og enkelt.

Allura - en del af den cirkkulære økonomi

En del af den cirkulære økonomi

Forbos mål er at minimere brugen af både råvarer og de affaldsmængder som forekommer under hele produkts levetid. Her er Allura kollektionerne nemme at genbruge og genanvende. Vi anvender recirkuleret materiale på produktets bagside og produktionen sker i egne, moderne fabrikker i Europa som overvejende anvender grøn el. Og naturligvis er Allura gulvene 100% phthalatfrie.

Læs mere om Forbos arbejde for miljøet

Tessera Earthscape Meteor 3556

Tilføj fornemmelsen af tekstil med Tessera

Tesseras tuftede tekstilfliser er kendt for deres æstetik og enestående ydeevne i de mest krævende miljøer såsom hoteller, restauranter og kontorer. Vi tilbyder tekstilfliser i en række moderne design og farver. Som øvrige kollektioner fra Forbo, kan Tessera monteres med fikseringslim. Kan kombineres med vores Allura kollektioner for at skabe spændende miljøer.

Se hele kollektionen her

Sarlon Modul'Up

Sarlon Modul'Up, nem at montere, reducerer ventetid i byggeprocessen

Sarlon Modul'UP er præcis som vores øvrige fikseringslimede gulve nemme at montere og rengøre, findes i 2 meters bredde for at opnå et pænt slutresultat. Gulvet har takket være en dobbeltbærer en meget god dimensionsstabilitet. Modul'Up kan tilmed genanvendes, da der ikke anvendes lim ved montering. Produktet er 100% løslagt.
Se hele kollektionen her

Roomshot Allura 63426 & Tessera 1502

Allura Click Pro. Nem at montere. Nem at genbruge

Vores velprøvede og populære klikfliser monteres hurtigt og enkelt. Den nye kollektion i LVT gulve tilbyder fantastiske designs i flere mønstre både naturligt træ og sten og i mere fantasifulde look. Disse kan kombineres frit, endda med eksempelvis tekstilgulv som Tessera. Se hele kollektionen her

Allura 8SL04, 8IM03 & MIM02

Allura Flex. Fliser og planker som kan løslægges med fikseringslim uden at påvirke det eksisterende gulv

Allura Flex er LVT gulve af høj kvalitet. Monteres hurtigt med egnet fikseringslim, som også gør at gulvet nemt kan flyttes og genanvendes efter behov. Bagsiden giver ekstra komfort og har forbedret trinlydsdæmpning. Allura Flex findes i et udvalg af naturlige træ- og stenmønstre.

Se hele kollektionen her

Allura Puzzle

Allura Puzzle, løslagte fliser som enkelt "slås" sammen

En unik flise til miljøer med hård belastning. Monteres helt enkelt uden lim takket være flisernes låsesytem.
Se kollektionen her

Customer Service