Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Signature

Marmoleum Signature tilfører en unik funktion til vores Marmoleum fliser ved at tilføje gravering skåret i linoleum. Der er fire forskellige at vælge imellem og hvert design tilbyder en række spændende mønstre. Signatur fliser er perfekt til at kombinere med vores ikke-indgraverede fliser fra Marmoleum Modular series. Oplev de forskellige Signature designs Raw, Circle, Cube & Tattoo.

Marmoleum Signature

  • Marmoleum Signature CUBE
  • Marmoleum Signature TATTOO
  • Marmoleum Signature RAW
  • Marmoleum Signature CIRCLE

Om Marmoleum Signature

Om Marmoleum Signature

Marmoleum Signature tilfører en unik funktion til vores Marmoleum fliser ved at gravere i linoleummet. Lasergravering findes allerede i materialer som træ og metal, og øger den dekorative værdi af materialet.

Ved Linoleum er der anvendt en helt ny graveringsteknologi. Det kontaktløse håndværk realiserer en gravering der følger materialerne på en naturlig måde, og former linjer gennem materialet.

Graveringen øger den legende identitet af vores Marmoleum Modular fliser for at skabe endnu mere betagende gulve. Der er 4 graveringsdesign og for hvert design er blevet skabt en række forskellige floorplans.

Marmoleum Signature Raw
Marmoleum Signature Raw

Marmoleum Signature Raw

Raw teksturen er et tilgængeligt, ikke for fremtrædende design. En crosshatch teknik anvendes til at skabe en præget overfladetekstur. Det asymmetriske flow understreger flisens form. Raw fås i størrelser 50x25 cm. Læs mere om RAW.

Marmoleum Signature Circle

Circle er en unik cirkulær formet gravering, der relaterer til den retro følelse fra Bauhaus tidens design. Circle design er tilgængelig i en stor og lille cirkulær form med en flise størrelse på 25x25 cm.
Læs mere om CIRCLE.

Marmoleum Signature Circle
Marmoleum Signature Cube

Marmoleum Signature Cube

Cube er et subtilt og moderne minimalistisk mønster. Et design der skaber en optisk illusion og refererer til de klassiske flisemosaikker. Cube indeholder 2 forskellige graveringsdesign i fliser på 50x25 cm.
Læs mere om CUBE.

Marmoleum Signature Tattoo

Tattoo afspejler trenden af det individualistiske udtryk i kroppsstatoveringer. Det giver mulighed for tilpasning, som graveringslogoer eller billeder. Tattoo indeholder 3 forskellige illustrationer. Læs mere om TATTOO .

Marmoleum Signature Tattoo

Tekniske specifikationer

Technical specifications Signature

Online magasin

Digital magazine Signature

Video

Marmoleum Signature Video

Watch our Marmoleum Signature Video to learn more about the design process of this unique engraved Marmoleum tile.

Blank 357x268 px