Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - til et sundt indeklima!

Bidrager til et sundt indeklima

Sundhed henviser til et sikkert, rent og behageligt indeklima. Men sundhed er meget mere: det bestemmer, hvordan du lever. Gennem vores gulvløsninger er det vores ambition at yde et positivt bidrag til dit helbred og dit velbefindende.

Skolegulv

Hvorfor et sundt indeklima har en betydning

I dag bor mere end halvdelen af verdens befolkning, over 54%, i urbaniserede områder. I gennemsnit bruger vi omkring 80% -90% af vores tid indendørs, og det vil kun stige. Ikke underligt, at fokus på indeklimaets kvalitet og opmærksomheden på grøn arkitektur og sunde bygninger bliver mere fremtrædende. Da vores gulve er en del af det indendørs miljø, hvor mennesker bor, mødes og arbejder, er det vores mission at designe og tilbyde produkter, der bidrager på en positiv måde til den enkeltes sundhed og komfort.

Fordele ved Marmoleum:

✔ Hæmmer vækst af bakterier
✔ Allergivenlig
✔ Lav emission
✔ Akustik

Hæmmer naturligt væksten af bakterier


De større problemer med bakterielt angreb og den indendørs miljømæssig sundhed egner sig muligvis ikke til hurtige, nemme løsninger, nogle trin kan skabe en øjeblikkelig forbedring. Et godt første skridt er at erstatte produkter, der øger problemet med produkter, der reducerer risikoen naturligt. Uafhængige tests viser, at MRSA og staphylococcus aureus ikke formere sig på Marmoleum

Marmoleum er lavet af naturlige ingredienser, der modstår mikrobiel vækst af deres natur. Takket være de naturlige råvarer, der går i produktionen (specielt hørfrøolie) får Marmoleum sin evne til at hæmme væksten af bakteriestængler. En iboende egenskab ved produktet, de antibakterielle egenskaber ved Marmoleum vil ikke mindskes over tid, det giver ro i sindet og konstant beskyttelse fra det øjeblik linoleumsgulvet monteres.

Råvarer

Allergivenlig gulvbelægning

En nylig rapport fra Allergy UK anslår, at mindst 12 millioner mennesker er "allergiske over for deres eget hjem" – og hele 58% henviser til husstøvmider som nøgleårsag. Derfor bør vigtigheden af gulvbelægninger for at skabe bedre indeklima ikke overses.
Det er også et problem, der ikke bør ignoreres af uddannelsesinstitutioner eller sundhedssektoren - faktisk ethvert sted, hvor folk sandsynligvis vil opholde sig i en længere periode.

Allergy godkendt

Environmental Product Declarations (EPD)

For at bevise vores linoleumsprodukts miljøvenlighed bruger Forbo flere vurderinger.
Den første er livscyklusvurdering (LCA), som resulterer i en miljøproduktdeklaration (EPD). Denne deklaration er gennemsigtig og verificeret af tredjepart og er baseret på en teknik til vurdering af miljøpåvirkninger, som er forbundet med alle stadier af et produkts liv fra råvareekstraktion gennnem materialebehandling, fremstilling, distribution, brug, reparation og vedligeholdelse til ultimativ bortskaffelse eller genanvendelse.

Denne teknik tager højde for følgende aspektre: miljøpåvirkning af råvarematerialeudvindelse, energiforbrug og effektivitet, indhold af materialer og kemiske stoffer, emissioner i luft, jord og vand og affaldsproduktion.

Download EPD på Marmoleum

Marmoleum Real 3252 & 3224

Reducer lyden ved kilden

Den bedste måde at reducere støj på er ved kilden. Derfor er akustisk gulve nøglen til at reducere støj i bygninger. Lyd genereres af næsten al dagligdags aktivitet. Trin-/trommelyd genereres af trafik, der kommer i kontakt med gulvoverfladen. Det er derfor, akustisk gulve er nøglen, når det kommer til at reducere trinlyden og trommelyden i bygninger.

Vores akustisk linoleumsgulve skaber et sundt miljø ved at kombinere bæredygtighed med meget gode lydreducerende egenskaber. Trinlydsdæmpningen af Forbos akustisk Marmoleum gulve varierer fra 14 til 19 dB.

Akustik gulve