Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Fordele

Det karakteristiske ved Marmoleum

Marmoleum er Forbos linoleumsbrand. Det er allergi-godkendt og CO2-neutralt (cradle to gate). Få mere at vide om fordelene ved Marmoleum her på siden.

Marbled gul botanisk have

Et gulv som modstår ridser

Topshield pro er en gulvfinish med stor ydeevne udviklet af Forbo til linoleum - som gør at Marmoleum er klar til brug. Et gulv som kan modstå slid i miljøer med megen trafik, er let at rengøre og vedligeholde, og som er endnu mere smudsafvisende og har bedre modstandsdygtighed over for ridser og pletter.

Topshield pro

Støjreducerende gulv

Den bedste måde at reducere lyd på er kilden. Akustiske gulve har et vigtigt bidrag til reduktion af støj i bygninger. Vores akustiske linoleumsgulve skaber et sundt miljø ved at kombinere bæredygtighed med fremragende trinlydsreducerende egenskaber. Vores Marmoleum Decibel giver en støjreduktion på 18 dB.
Vores Marmoleum akustiske gulve reducerer trinlyd med 14 dB.

Marmoleum Acoustic er et dobbeltlags gulvbelægning med en opbygning fra 2 mm Marmoleum og en 2 mm korkmentunderlag.

Akustik gulve

Marmoleum CO2 neutral - endda uden offset-kvote


Det vægtede gennemsnit af vores Marmoleum produktsortiment er CO2-neutralt (cradle to gate) uden offset-kvote, som ikke påvirker de verdensomspændende klimaændringer. Marmoleum kombinerer bæredygtige værdier med moderne design, og bidrager dermed til en bæredygtig verden.
Fremstillingen af Marmoleum er i sig selv CO2-neutral (cradle to gate) uden offset-kvote. Det er ikke nødvendigt at kompensere for emissionen, fordi hver eneste produceret kvadratmeter Marmoleum i gennemsnit faktisk sparer miljøet for 40 gram CO2.

CO2 neutral Marmoleum fra cradle to gate

Allergi godkendte gulve

Vores Marmoleum gulvbelægninger er blevet tildelt det prestigefyldte "Seal of Approval" fra Allergy UK, da allagener, støvmider mv med den korrekte rengøring vil blive fjernet fra overfladen.

En nylig rapport fra Allergy UK anslår, at der er mindst 12 millioner mennesker, som er “allergiske over for deres eget hjem”, og heraf er årsagen husstøvmider for de 58%. Derfor er det vigtigt også at se på gulvene for at skabe et sundere indeklima.
Det er også et problem, der ikke bør ignoreres af uddannelses- eller sundhedssektoren - faktisk ethvert sted, hvor folk sandsynligvis vil opholde sig i en længere periode.

Allergy UK allergi-godkendt - mærke

Hæmmer naturligt vækst af bakterier

Mens de større problemer med bakterielle angreb og et sundt indeklima måske ikke egner sig til hurtige, nemme løsninger, kan nogle få ændringer skabe en øjeblikkelig forbedring. Et godt første skridt er at erstatte produkter, som øger problemet med produkter, som naturligt reducerer risikoen.
Marmoleum er lavet af ingredienser, der naturligt modstår mikrobiel vækst. Takket være de naturlige råmaterialer, der indgår i produktionen, specielt hørfrøolie får Marmoleum sin evne til at hæmme væksten af bakterier. En iboende egenskab ved Marmoleum er de bakteriostatiske egenskaber, som ikke reduceres i produktets levetid. Det giver ro i sindet og konstant beskyttelse fra det øjeblik Marmoleum monteres.

Råvarer