Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum – Live Forward

Vejen til en CO2-neutral bygning er lavet af naturlige råvarer. Vores linoleumsbrand, Marmoleum, bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima.

"Helbredende" miljøer

Flere millioner kvadratmeter af Forbos gulve er lagt i sundhedssektoren, derfor er der få, der kan matche vores viden om behovene og udfordringerne på dette marked.

Rigshospitalet Maria Dubin Danmark Marmoleum Aquajet blomma

Følg vores vej

Tiderne ændres...

.... og nu, som vi alle ved, ikke altid på en god måde. I dag er vi nødt til at tænke mere på i morgen, end vi gjorde i går. Det skylder vi vores generation, og vi er nødt til at gøre det for den fremtidige: At overveje den måde vi spiser på, den måde vi rejser på, hvordan vi slapper af, arbejder og tænker eller med andre ord: Vi er nødt til at ændre den måde, vi lever på.
I løbet af de sidste 125 år har vi været på en inspirerende linoleumsrejse. Med op-, nedture- og de mest fantastiske farver og strukturer. En CO2 neutral vej gennem millioner af bygninger rundt om i verden. En sti, der stadig udfolder sig, fordi den ikke har nået den fuldt bæredygtige fremtid. Derfor inviterer vi dig til at slutte dig til os ... Vælg at være mest bevidst ...


LIVE FORWARD

Forbos arbejde med miljø & bæredygtighed

Følg vores vej
Marmoleum live forward sygehus
Marmoleum live forward sjukhus

Marmoleum i sundhedssektoren

Linoleum, Marmoleum – Stærke hygiejniske gulve

Marmoleum er ideelle gulve til hospitalsmiljøer fordi de, ud over at være nemme at rengøre og vedligeholde, også er naturligt hygiejniske.
Når det kommer til infektionskontrol og bekæmpelse af hospitalsinfektioner, er der næppe nogen bedre måde end at starte fra bunden, dvs. med gulvet.
Laboratorietests viser at Marmoleum produkter pga. indholdet at råstoffer fra naturen hæmmer bakterievækst af f.eks. MRSA, Norovirus og C Difficile og gulvoverfladen bidrager således til et sundere og mere hygiejnisk miljø på et hospital.

Se mere om Forbos gulve i sundhedssektoren


Marmoleum Solid 3724 Aquajet korridor

En naturlig løsning

Linoleum; Marmoleum er første valg i sundhedssektoren. Gulvet er velegnet til hospitaler, private klinikker, plejehjem og forskellige former for understøttende sociale boliger, der har brug for en hygiejnisk gulvløsning, der er let at vedligeholde og holde rent, og som også er holdbar, sikker og behagelig for både kørestolsbrugere og fodgængere.

✔ Infektionskontrol
✔ Hygiejnisk
✔ Modvirker bakterievækst
✔ Allergi godkendtt
✔ Lave emisioner

Marmoleum, linoleum modvirker bakterievækst gennem et naturligt råmateriale, der anvendes til fremstilling, nemlig linolie. Gulvets antibakterielle egenskaber forringes ikke over tid, men giver konstant beskyttelse, så du kan føle dig rolig og sikker, fra det tidspunkt gulvet er monteret.

Uafhængige tests udført af University of Glasgow har vist, at Marmoleum er unikt egnet til mange forskellige miljøer, hvor hygiejne og kontrol med bakterier som MRSA og E. coli er en del af det daglige arbejde. Testresultaterne vedrørende MRSA, Norovirus og C-DIFF kan downloades nedenfor.

Sygehus Sønderjylland Marmoleum Aquajet

Bæredygtighed og sundhed

Forbedr verden – begynd med gulvet

Vores linoleum; Marmoleum er et CO2-neutralt fremstillet gulv med mange fordele som lang levetid, godt design og stor driftssikkerhed. Ud over at være stærkt og smukt så viser det klassiske gulvmateriale sig som det ansvarlige valg ved EPD-sammenligning af miljøegenskaber med alternativer. Med hensyn til klimapåvirkning findes der ved (EPD-)sammenligning ikke noget tilsvarende produkt i kategorien elastiske gulve.

Marmoleum er fremstillet af naturlige, fornyelige og genanvendte råvarer såsom linolie, træmel, kalkstensmel, jute og naturlige farvepigmenter. Produktionen finder sted på moderne fabrikker inden for EU.

Produktionen har en høj genanvendelsesgrad for affaldsprodukter og drives af 100% vedvarende, grøn elektricitet.

Ved at bruge bæredygtige materialer i dit hjem, kontor, skole, tog, hospital eller butik bidrager du også til et bedre klima.

Svanen

Inspiration

... Hvorfor vente?

Med vores fleksible og gratis online-værktøj Floorplanner kan du visualisere vores gulv i dit miljø på få sekunder.
1. Tag et billede
2. Upload det
3. Vælg gulv

Gå til floorplanneren

Forbo Floorplanner tablet and smartphone

Find dit linoleumsgulv; Marmoleum

Vad väljer du?

 • Marmoleum Fresco 3891

  Marmoleum Marbled

  Definerer naturlige overflader

  Definerer naturlige overflader

  Oplev den naturlige skønhed ved et CO2-neutralt gulv (vugge til port). Vores nyeste linoleumskollektion Marmoleum Marbled udvider det klassiske marmormønster med 5 interessante organiske strukturer i flere forskellige farver. Blandingen af farver giver et alsidigt gulvdesign, der kan kombineres perfekt med andre overflader som træ og sten. Læs mere om vores marmorerede serie Real, Fresco, Vivace, Splash og Terra.

 • Marmoleum Concrete 3369-3733-3741

  Marmoleum Solid

  Definerer ensartede overflader

  Definerer ensartede overflader

  Lad os præsentere linoleums rene natur. Vi præsenterer stolt vores fornyede Marmoleum Solid kollektion, der kombinerer attraktive, moderne gulvmønstre med overlegen alsidighed og innovation.

 • Caisse d'épargne, référence sol linoléum marmoleum striato

  Marmoleum Linear

  Definerer rummet

  Definierar rummet

  Den helt naturlige Marmoleum Striato kollektion består af lineære mønstre i moderne neutrale toner. Den naturlige følelse i Striato tekstur og Striato original skaber en levende og hyggelig følelse. De prægede mønstre i Striato struktur skaber et mere livligt gulv, der leger med skygger og lys.

 • John Paul College Kindergarten - Marmoleum 2707, 2767, 3174

  Marmoleum Decibel

  Skru ned

  Skru ned

  Vores linoleumskollektioner med akustiske egenskaber opnår lavere dB-værdier takket være det specielle isoleringslag, der er fastgjort på bagsiden af linoleummet. På denne måde kan der opnås en trinlydreduktion på op til 18 dB.

 • Marmoleum Real 3173

  Marmoleum Ohmex

  Ledande linoleum

  Ledande linoleum

  Marmoleum Ohmex er linoleum, der opfylder de høje krav til elektrisk ledeevne. Den elektriske ledeevne forbedres op til> 1-10 8 Ω (EN1081), det giver personlig sikkerhed og beskytter udstyr, der er følsomt over for statisk elektricitet.

 • Marmoleum Solid

  Skærddersyet Marmoleum

  Design med Marmoleum

  Design med Marmoleum

  Med Marmoleum kan du skabe de mest raffinerede gulvmønstre, du kan tænke på. Vores præcise Aquajet skæreteknologi er perfekte til dig, der ønsker at skabe din egen identitet på gulvet; et logo, en tekst eller hvorfor ikke et kunstværk?
  Eller vælg en skræddersyet lasergravering, hvilket betyder, at dit helt eget design kan skæres i linoleum med en laser.

Vil du vide mere?