Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Human made

Fremstillet af mennesker

Marmoleum Raw Materials

Menneskeligt aftryk

Fordi vores Marmoleum er lavet af naturlige råvarer, er vi meget afhængige af mennesker, der styrer processen med at høste og forberede råmaterialerne til yderligere transport og forarbejdning, så vores medarbejdere på fabrikken kan fremstille Marmoleum af dem.
Linolien kommer fra hørplantefrø, træmel fra produktionsaffald fra kontrollerede skovbrugsplantager, harpiks og jute fås fra deres naturlige habitat, hvor de vokser og fornyer sig. Mænd og kvinder på fabrikken får støtte fra vores kvalitetsforsikringsteam, som sørger for at kvaliteten er i top og at processerne følges.

Marmoleum med menneskeligt aftryk
SA 8000 logo

Social ansvarlighed

SA8000-standarden er vores forpligtelse til at garantere en retfærdig behandling af arbejdstagere.
Vores leverandørkravsprogram stiller krav til vores leverandører som et juridisk bindende dokument. Vores tilgang indebærer også et tæt samarbejde med de enkelte leverandører. Dette realiseres gennem møder, besøg på stedet og leverandørvurderinger, der involverer revision foretaget af vores indkøbere eller ansvarlige ledere.
Disse vurderinger sikrer, at vores leverandører korrekt overholder menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder, arbejdsmiljøkrav, miljøpræstationsmål og ansvarlig forretningspraksis i deres daglige forretning.

Få mere information om SA 8000 standarden

Håndværk

Håndværket at fremstille Marmoleum stammer fra forrige århundrede. Fremstilling af linoleum var bogstaveligt talt en håndlavet og menneskeskabt proces, hvor blanding, modning og kalandrering af råmaterialerne var en produktion, som få mestrede.
Forbo har været en drivkraft i udviklingen af processen i linoleumsproduktionen til en slank, automatiseret og lavenergiforbrugende operation. Vi er stolte af vores eksperter, som sætter en ære i at fremstille hver kvadratmeter Marmoleum.

Se hvordan vi fremstiller Marmoleum

Håndværk
Marmoleum human made

Marmoleum skabt af naturen

Marmoleum, Forbos brand for linoleum, er et gulv lavet af naturlige råvarer. Dette gør Marmoleum til det bæredygtige gulvvalg i ethvert indendørsmiljø. Find ud af mere om de ingredienser, vi bruger til at fremstille vores Marmoleum.

Gå til råvarer