Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Stream Modules (Gatherings, HDK Steneby)

  • Gatherings Stream Modules 01
  • Gatherings Stream Modules 03
  • Gatherings Stream Modules 02
  • Gatherings HDK Steneby

Yang Yong-Kangs tidligere erfaring som moderator fik ham til at spekulere på, hvordan udvekslingen af oplysninger i store møder kunne forbedres. Han fandt ud af, at en konstant strøm af mennesker og diskussion tillader informationen at blive videregivet direkte og gnidningsløst. Derfor har Yong-Kang designet modulære stationer inspireret af den svenske fika kultur og de japanske stående barer kaldet tachinomi. De organiske former opstod ved at laminere krydsfiner som kan anvendes som kaffeborde, bænke eller rumdelere, afhængigt af situationen. Derudover giver Bulletin Board på modulerne muligheder for at fastgøre noter, plakater og andre typer af information, som folk kan læse og samtidig have en snak eller tage en kop kaffe.

Gatherings
Vi mener designerens rolle handler om at se ud over overfladen - at træffe ansvarlige beslutninger, og at forstå de etiske konsekvenser af ens valg.

I samarbejde med Forbo, har vi undersøgt de etiske konsekvenser af design gennem materiale, form og funktion. Vi har designet artefakter, der rummer forskellige former for sammenkomster; samling af materialer og mødet mellem mennesker - for at stimulere interaktion gennem design.

Kom lad os snakke, dele og spille!

Firma Steneby, Sweden
Projektering 2016
Designer Yang Yong-Kang
Projektnavn Gatherings, HDK Steneby

Documents

  • Document