Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

TREND RETNINGER 2023

trend report

Med indgående kendskab til og forståelse for fremtidige arkitektoniske udviklinger kan vi skabe moderne og relevante gulvdesigns.

Vær opdateret på bygge- og designtendenser

For at sikre, at vores kunders projekter har det mest opdaterede gulvdesign, skal vi være opmærksomme på nye tendenser og skiftende holdninger i samfundet og forstå, hvordan de påvirker det byggede miljø.

Baseret på resultatet af intern forskning udført af Forbo Floorings Design Team udarbejdes en årlig rapport med et overblik over de identificerede tendenser. Rapporten er en værdifuld inspirationskilde, giver os en klar vision om fremtidige markedsbehov og hjælper os med at inkludere dem i nye og inspirerende kollektioner.

trend report

Årets tema: "En verden af fluiditet"

Stillet over for mange globale udfordringer reagerer verden med at være flydende. Alt og alle kan ændre sig, transformere eller blive noget eller en anden. Fakta og fiktion smelter sammen. En græsrods-revurdering af alt er begyndt.

Fluiditet findes også i arketypiske designs. Præsenteret som samlinger, tilpasningsdygtige og balancerende mellem vare og kunst. I den byggede verden formes dialoger mellem arkitektonisk arv og moderne design.

Læs rapporten og bliv inspireret

Da den fulde trendrapport består af en stor samling af omhyggeligt kuraterede billeder, beskrivelser, farver og produktreferencer, oprettede vi et resumé med de vigtigste tendenser, som vi identificerede som relevante i det byggede miljø.

Se oversigten nedenfor for at blive inspireret, eller se vores webinar om designtrends i 2023 med trendeksperterne Christoph Brach (Raw Color) og Thomas Eurlings (Senior Designer Vinyl hos Forbo Flooring Systems) for hele baggrundshistorien.

Se webinaret

Trend directions 2023 | chapter 2, Through the looking glass | Forbo Flooring Systems

Læs resuméet