Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGNTENDENSER

Bygge- og designtendenser 2023

I vores nyeste webinar vil trendeksperterne Christoph Brach og Thomas Eurlings diskutere de seneste og kommende trends indenfor byggeri og design.

Webinar Design Trends 2023 | Forbo Flooring Systems | photo courtesy of Raw Color

Bygge- og designtendenser i 2023

Hvilke globale designtendenser kan du forvente i 2023? Vi viser dig de vigtigste i dette eksklusive webinar, som illustreres med flotte billeder.

Gæstetaler Christoph Brach er medstifter af designstudiet Raw Color. Han er en produktdesigner, der viser en moderne tilgang til, hvordan farve påvirker vores omgivelser og har en stærk undersøgende holdning til bæredygtige farvestoffer og materialer.

Thomas Eurlings, selvstændig produkt- og indretningsarkitekt og seniordesigner for vinyl hos Forbo Flooring Systems, giver et smugkig ind i vores nyeste Trendrapport, der diskuterer den nye tankegang og udvikling inden for bæredygtighed, men også hvordan dette oversættes til det byggede miljø og vores gulvprodukter.

Start året rigtigt ved at dykke dybt ned i de relevante 2023-tendenser i verden af miljø og indretning.


Allura Flex 1506 taupe sand + 9017 fox orange

Se webinaret

Om Christoph Brach/Raw Color

Raw Color, der er grundlagt af designerne Christoph Brach og Daniera ter Haar, har en unik forståelse for, hvordan man bruger farver i design. Raw Color arbejder på tværs af discipliner, blander grafik, fotografering og produktdesign og hjælper virksomheder med at udvikle de værktøjer, de har brug for til at forholde sig til den nærmeste og fjerne fremtid. Studiernes arbejde afspejler en sofistikeret behandling af materiale, legemliggjort gennem forskning og eksperimenter for at opbygge et visuelt sprog.

Studiet er baseret i Eindhoven (NL) og har internationale kunder, herunder Adidas, Dutch Invertuals, Ikea, Kvadrat, Nanimarquina, Sancal og Samsung. Dets værker er inkluderet i samlingerne på Cooper Hewitt Museum, Stedelijk Museum Amsterdam og Textiel Museum (NL).

MERE OM RAW COLOR
FØLG RAW COLOR PÅ INSTAGRAM

Christoph Brach | photo courtesy of Christoph Brach/Raw Color

Om Thomas Eurlings

Thomas Eurlings har arbejdet som Senior Designer Vinyl hos Forbo Flooring Systems siden 2012. I denne egenskab arbejder han på kollektioner som Allura (LVT) og Eternal (vinylbanevarer) og er ansvarlig for flere Forbo Flooring trendpublikationer, såsom den årlige trendrapport og det nye trendfarvevalg 'Mood of the Season', sammen med designerkollega Marijke Griffioen.


Som grundlægger af ThomasE, et internationalt fungerende kreativt studie med base i Amsterdam, designer Thomas komplet interiør samt interiørprodukter og smykker. Interiørprodukterne varierer fra skræddersyede til masseproducerede produkter. Det samme gælder for de fleste af de smykkekollektioner, som Thomas E har skabt. Kreationer. Ud over sine egne designs konsulterer Eurlings forskellige virksomheder om deres kreative udfordringer. Dette arbejde omfatter lejlighedsvis rådgivning og længerevarende rådgivning som ansættelse som kreativ direktør.


MERE OM THOMAS
FØLG THOMAS PÅ INSTAGRAM

Thomas Eurlings | photo courtesy of Thomas Eurlings

Gik du glip af vores andre webinaer?