Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Design Challenge

Dezeen og Forbo Flooring er gået sammen om at lancere en global designkonkurrence, der udfordrer arkitekter og designere til at designe et rum-i-et-rum, der fremmer trivsel ved hjælp af Forbo Flooring Marmoleum gulvbelægninger.

Et inspirerende rum, hvor man slapper af og som fremmer velvære – i miljøer som hospitaler, skoler og kontorer – hvor som helst i ethvert rum, hvor du kan lege, lære, arbejde eller restituere.

Marmoleum, det mest naturlige gulv

Marmoleum bidrager til alles trivsel på mange niveauer: fra de naturlige materialer, vi bruger til de farver, vi tilbyder til linoleummets taktilitet og smukke farver, som påvirker alle dine sanser. Marmoleum bringer et strejf af naturen ind i vores daglige liv og styrker vores forbindelse til miljøet. Marmoleum er lavet af op til 98% naturlige råvarer og er klimapositiv fra cradle-to-gate uden modregning.

Ved at vælge Marmoleum træffer du et miljøbevidst valg, som omfavner biofilt design og skaber miljøer, der resonerer med den menneskelige forbindelse til naturen.


Gå på opdagelse i vores nye Marmoleum solid kollektion
Se vores komplette Marmoleum kollektion

Marmoleum Solid - 2024

Konkurrencen

Deltagerne har til opgave at designe et 10 m² stort rum, som kan installeres i andre indvendige rum såsom på hospitaler, skoler eller kontorer (ikke-private boliger). Marmoleum, vores linoleumsbrand, skal lægges som gulv og kan eventuelt monteres på væggene op til en meters højde. Deltagere kan også bruge Forbos overfladelinoleum; Furniture Linoleum og Bulletin Board på interiører i rummet.

Konkurrencen er åben for alle på 18 år eller derover, fra alle lande i verden, som professionelt eller uddannelsesmæssigt arbejder inden for arkitektur og design.

What is in it for you?

En pengepræmie på £5.000 til vinderen, der uddeles gennem Dezeen – det vindende design vil blive udført og udstillet i Forbo Floorings showroom i Holland.

Vinderen vil også blive inviteret til at deltage i en lanceringsevent i Holland med mulighed for at møde medlemmer af juryen og nøglepersoner hos Forbo Flooring. Der vil også være betydelig eksponering gennem offentliggørelsen af det vindende projekt på Dezeen og dets sociale mediekanaler samt via Forbo Floorings forskellige sociale kanaler verden over.Juryens medlemmer

Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du registrere dig via formularen nedenfor. Du modtager en informationspakke med to Marmoleum prøver, så du bliver bekendt med materialet. I bekræftelsesmailen er der et link, hvor du skal uploade dit design.

*Alle designs skal afleveres senest den 30. april 2024, inden kl. 23.59 CEST.**


Marmoleum Design Challenge – Briefing og regler

Hvis du tilmelder dig inden den 21. marts, får du eksklusiv adgang til et særligt online produkt med Q&A og får direkte information om Marmoleum, kollektionen og udfordringen. Det giver dig også mulighed for at stille spørgsmål til et af jurymedlemmerne og få baggrundsinformation.

Alle deltagere skal læse og acceptere konkurrencens vilkår og betingelser inden deltagelse.

Marmoleum Design Challenge - Vilkår og betingelser

Først skal duregistrere dig for at deltage. I bekræftelsesmailen er der et link, hvor du kan uploade din fortolkning af udfordringen/dit design, fristen er 30. april 2024. Dit bidrag skal beskrives på engelsk.

Vi vil gerne have følgende oplysninger:

  • Designets navn

  • En beskrivelse af designideen og en forklaring på, hvordan den opfylder briefingen (maks. 500 ord)

  • Mindst fem og højst 10 tredimensionelle visualiseringer, der viser ideen

  • Et moodboard af materialer, der bruges i designet

  • (Valgfrit) Video eller animation, der viser ideen (indsendt via en URL)

  • Hvert indsendt billede skal være et enkelt billede, fri for logoer eller tekst. De skal være JPG'er med en minimumsopløsning på 72 dpi og en maksimal filstørrelse på 1 MB hver.


Moodboard - Marmoleum Solid

Om Forbo Flooring

Forbo Flooring Systems er en betroet og global leverandør af gulvbelægninger af høj kvalitet såsom linoleum, LVT, tæppefliser, vinyl og indgangsmåtter.

Om Dezeen

Dezeen er verdens mest indflydelsesrige arkitektur-, interiør- og designmagasin med over tre millioner månedlige læsere og mere end syv millioner følgere på sociale medier.