Vyberte svou zemi

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Buďte připraveni vyrazit

Ať už klienti přicházejí rovnou od bazénu nebo se právě chystají na posilování, čisté a svěží prostředí šaten jen zesílí jejich skvělý dojem z vašeho fitcentra.

Linoleum
Step safety vinyl

Bezpečnostní vinyl Step

Bezpečnostní vinyl Forbo Step lze použít všude tam, kam lidé chodí, kde pracují, učí se nebo si hrají, protože protikluzná ochrana je klíčová při vytváření bezpečného pracovního, obytného i veřejného prostředí.

Kolekce Forbo Step kombinuje vynikající protikluzné vlastnosti s estetikou a díky nové technologii protikluzných částic „Step Crystals“ ve všech variantách zaručuje čistý a svěží vzhled a snazší čištění a údržbu.
Kliknutím přejděte na bezpečnostní vinyl Step
Kliknutím přejděte na podlahy pro mokré prostředí

Marmoleum

Marmoleum, naše trvale udržitelné řešení podlahové krytiny, je k dostání v nepřeberném množství barevných variant, vyniká odolností vůči opotřebení a poškrábání a nabízí možnost opravit poškozené místa.
Kliknutím přejděte na Marmoleum

Linoleum
Flotex

Flotex

Flotex je 100% omyvatelný a hygienický díky antimikrobiální úpravě Sanitized a nabízí ideální textilní řešení podlah v intenzivně využívaných tělocvičnách a posilovnách. Sametová vinylová krytina Flotex je zcela unikátní textilní podlahovina kombinující odolnost pružné podlahy a kvalitu, hřejivost a pohodlí koberce. Flotex je vyroben z pevného vinylu vyztuženého skelným rounem s hustě sametovým povrchem z vláken nylonu 6.6, která jsou pevně ukotvená v základní vrstvě.
Flotex je extrémně rozměrově stálý a má vzhled textilní krytiny, zároveň je však stejně tak funkční, odolný a snadno čistitelný jako jakákoliv pružná podlahová krytina.
kliknutím přejděte na Flotex