选择您所在的国家

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Movement Systems neemt wereldwijd een leidende positie in als aanbieder van hoogwaardige transport- en procesbanden, kunststof modulebanden, eersteklas aandrijfriemen en tand- en platte riemen van synthetische materialen. Deze producten staan bekend onder de merknaam Siegling. Ze worden gebruikt voor allerlei uiteenlopende toepassingen in industrie, handel en dienstverlening, bijvoorbeeld als transport- en procesbanden in de levensmiddelenindustrie, als loopbanden in fitnesscentra of als platte riemen in postsorteermachines.

Voor onze afdeling Export zoeken wij een:

Technisch Commerciële verkoper

Ben jij die technische geïnteresseerde verkoper die zich goed voelt in een internationale organisatie, dan krijg je bij ons die kans.
Heb je ervaring in transportbanden en aandrijvingen, en spreek je ook nog Engels, Duits en andere talen, dan moet je zeker solliciteren, want wij zitten op jou te wachten.
We zoeken een nieuwe gedreven verkoper, ons verkoop gebied is wereldwijd, je contacten zijn met buitenlandse collega’s.
Binnen het export team draag je bij aan de realisatie van verkoop doelstellingen en je werkt samen met de administratieve binnendienst om deze te realiseren. Je coördineert het verkoopproces, en behandelt de binnengekomen aanvragen en opdrachten. Je controleert de opdrachten en verwerkt de offertes van de opdrachten in het SAP systeem. Verder volg je offertes op, bepaal je de levertijd en controleert deze. Jij brengt ideeën en initiatieven mee die een centrale rol kunnen spelen bij de verkoopstrategie. Jij bent na een gedegen inwerkperiode een goede gesprekspartner in zowel technische als organisatorische vraagstukken. Doorgroeien is mogelijk om deze kennis ook tijdens het bezoeken aan buitenlandse vestigingen uit te dragen. Tenslotte weet jij waar de prioriteiten liggen en weet als geen ander gevraagd of ongevraagd advies te geven.

Wat zoeken wij in jou?
  • Goede communicatieve vaardigheden en goede kennis van Engels, eventueel aangevuld met Duits en/of andere talen.
  • Technische en of commerciële opleiding en/of denkniveau op HBO niveau
  • Relevante werkervaring in de functie en/of in de aandrijftechniek
  • Ervaring in gebruik van computerprogramma’s is nodig voor deze functie
Wij bieden:
  • Je werkt voor een toonaangevende speler op gebied van kunststof transportbanden en aandrijf technieken.
  • Veelzijdige internationale functie met doorgroei mogelijkheden, je klanten zitten wereldwijd.
  • Je werk binnen een relatief klein team
  • Goede salariëring, flexibele werktijden, gebruik van moderne hulpmiddelen.

Werken bij Forbo Siegling in Spankeren:
In Nederland werken wij met een enthousiast team van ongeveer 50 mensen aan de verdere ontwikkeling van onze producten, klanten en markt.

Voor meer informatie of sollicitatie kun je contact opnemen met Bertus Dalhuisen, Head of Sales, 0313-491107
bertus.dalhuisen@forbo.com