Välj Ert land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Prolink stöttar vattenpark i KinaVid en av världens största vattenparker har Prolinkband försäkrat besökarna om att de på ett säkert sätt kan stiga på de snurrande gummiflottarna samt att flottarna tillförlitligt transporteras tillbaka till toppen.

Forbo Siegling har under lång tid erbjudit plastmodulband serie 6.1 till alla hygienkritiska applikationer. Modulerna utmärker sig då de är lätta att rengöra och har ett exceptionellt ingrepp i tandhjulen. Dessa egenskaper ger en snabb återbetalning, speciellt i tyngre applikationer.
Med en design som främjar stor kraftöverföring och hållbarhet är serie 8 det rätta valet för ett stort antal industriella applikationer.
Båda dessa modulbandsserier gör verkligen det där lilla extra.

Chimelong park

Chimelong park öppnade 2007 i Guangzhou i södra Kina och erbjuder 25 åkattraktioner för hela familjen på en yta av 400 000 kvadratmeter. En av attraktionerna är ”Slidewheel”, en kombination av vattenrutschkana och Pariserhjul som kan ta upp till 700 personer i timmen. Ett österrikiskt företag som heter Chairkit, marknadsledare inom logistiklösningar och skidliftar utvecklade och byggde attraktionens start- och returtransportörer för gummiflottarna.

Non-slip, band för accelererande last
Prolink serie 8-0 FRT1 används när besökarna ska kliva i och i slutet av turen när flotten dras åt sidan. Bandets yta har en speciell ”non-slip” beläggning som är idealisk för att sätta fart på flottarna.

Säker transport vid 85 graders lutning
När besökarna åkt färdigt turen och stigit av flotten transporteras flotten tillbaka till startområdet. Forbo Movement Systems’ Prolink serie 6.1 (S6.1-23 FLT) plastmodulband används för att returnera flottarna över en lutning om 85 grader och en höjdskillnad på 14 meter. Trots den kraftiga lutningen transporteras flottarna snabbt utan att glida och framför allt säkert tillbaka till startområdet. Bandets material är stabilt och hållbart – även i kontakt med klorerat vatten och har ett överlägset UV skydd.

Chimelong park
  • Wasserpark-Chimelong_1.jpg

    Bild - Chimelong
    JPG | 417 KB

  • Wasserpark-Chimelong_2.jpg

    Bild - Chimelong
    JPG | 353 KB