Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень

Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень

Тримайте середовище під контролем. Forbo Flooring Systems - міжнародний лідер ринку з багатим досвідом у струмопровідних покриттях та підлогах для "Чистих Приміщень". Ми пропонуємо кілька технічних рішень, що відповідають найбільш суворим та критично контрольованим параметрам таких чутливих приміщень як "чисті кімнати", вимогливі виробничі приміщення чи гігієнічні середовища у медичних закладах. Ми згрупували наші спеціальні рішення у портфель "Під Контролем" та пропонуємо різноманітну палітру у плитках Colorex та рулонах Sphera SD | EC, Marmoleum Ohmex, кожна зі своїми специфічними властивостями.

  • Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень
  • Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень
  • Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень
  • Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень
  • Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень
  • Colorex SD 150204 semicon
    Colorex EC

    Colorex EC

    Colorex EC - струмопровідне гомогенне вінілове покриття підлоги у форматі плиток з постійними властивостями ESD. Завдяки щільній мережі струморозсіювальних прожилок, статичний заряд легко заземляється. Плити Colorex SD відповідають жорстким вимогам та є ідельним рішенням для найбільш чутливих зон, таких як "чисті приміщення", виробництво електроніки, наукові та виробничі лабораторії.

  • Colorex SD 150201 everest
    Colorex SD

    Colorex SD

    Colorex SD - струморозсіювальне гомогенне вінілове покриття підлоги у форматі плитки з постійними властивостями ESD. Завдяки щільній мережі струморозсіювальних прожилок, статичний заряд легко заземляється. Плити Colorex SD відповідають жорстким вимогам та є ідельним рішенням для найбільш чутливих зон, таких як "чисті приміщення", виробництво електроніки, наукові та виробничі лабораторії.

  • Colorex SD 150207 quartz
    Colorex Plus

    Colorex Plus

    Colorex Plus - високотехнологічне покриття підлоги у плитах вільного монтажу для застосування у зонах з проблемами підготовки основи через брак часу чи коштів. Colorex Plus може монтуватись без перерви у діяльності клієнта, а також готовий до використання одразу після монтажу, навіть для роботи автонавантажувача. Colorex Plus доступний у струмопровідній конструкції EC, базовій та протиковзкій R10.

  • Marmoleum Ohmex conductive flooring
    Marmoleum Ohmex

    Marmoleum Ohmex

    Marmoleum Ohmex - струморозсіювальне натуральне покриття підлоги, що відповідає найвищим стандартам ESD. Електричний опір покращено до < 1-108 Ω (EN1081), це безпека персоналу та захист обладнання чутливого до статичної електрики. Ідеальне рішення для комп'ютерних класів, серверних та інших приміщень з чутливим обладнанням. Marmoleum Ohmex має товщину 2.5 мм та доступний у 6 кольорах.

  • Sphera EC 450007 grey sky
    Sphera EC

    Sphera EC

    Sphera EC - гомоненне вінілове покриття підлоги із струмопровідними властивостями від Forbo у форматі рулону. Колекція спеціально розроблена для контролю за електростатичними розрядами та частинками у найбільш чутливих приміщеннях, таких як фармацевтика, чисті приміщення, MedTech та заклади охорони здоров'я. Sphera EC забезпечує найвищі стандарти гігієнти та постійний контроль ESD.

  • Sphera SD 550000 white | SD 550036 water
    Sphera SD

    Sphera SD

    Sphera SD - гомоненне вінілове покриття підлоги із струморозсіювальними властивостями від Forbo у форматі рулону. Колекція спеціально розроблена для контролю за статичними розрядами та частинками у найбільш чутливих приміщеннях, таких як фармацевтика, MedTech та закладаи охорони здоров'я. Sphera SD забезпечує найвищі стандарти гігієнти та постійний контроль ESD.

  • Onyx Impact_Sphera
    Onyx Impact покриття стін

    Onyx Impact покриття стін

    Onyx Impact - витривале вінілове настінне покриття, ідеальне для комерційного застосування у науковій промисловості, медичних установах, лабораторіях, а саме у чистих приміщеннях, де ключовим є контроль чистоти повітря від забрудненнь, інфекцій, шкідливих випарів.

    6 світлих кольорів зкоординовані із спеціальними покриттями підлоги Colorex та Sphera SD|EC для комплексного рішення покриттів підлог та стін.
    Основні переваги:
    • сертифікат від Fraunhofer Institute для застосування у чистих приміщеннях ISO 3
    • гладка поверхня, що легко очищається з відмінною стійкістю до грибків та бактерій
    • низький рівень випарів, не містить фталатів, сприяє здоровому якісному чистому повітрі у приміщенні
    • піддається гарячому зварюванню для ідеальної водонепроникності та гігієнічності

Про Colorex

Про плити Colorex tiles

Colorex - надсучасна технічна система підлоги у форматі плит, спеціально запроектована для контролю за середовищами, такими виробництво напівпровідників, наукові та фармацевтичні лабораторії, чуттєві зони та чисті приміщення у лікувальних закладах. Контроль ESD, вмісту частинок у повітрі, вологи чи їх комбінації - наш асортимент плит Colorex пропонує надзвичайно витривале рішення, що відповідає найвищим стандартам.

Плити Colorex доступні з різними показниками електричного опору та конструкціях. Ми пропонуємоr Colorex EC - плити постійими струмопровідними властивостями, Colorex SD - плити з постійними струморозсіювальними властивостями та Colorex Plus - плити вільного монтажу.

Плити Colorex - не тільки просунуте технічне рішення, вони також і естетичні, покрращують інтер'єр лікувальних та виробничих приміщень.

Переваги Colorex:

• Технрологія забезпечує постійні струмопровідні властивості системи підлоги протягом всього життєвого циклу, незалежно від рівня вологості. Colorex повністю відповідає стандартам ESD.

• Поверхня Colorex може бути повністю відновлена та відремонтована продовжуючи його корисний термін експлуатації.

• Низький вміст пластифікаторів у плитах Colorex забезпечує відмінну стабільність розмірів та запобігає усадці.

• Низький вміст пластифікаторів також забезпечує екстремально низькі випари, що робить Colorex вірним рішенням для читих кімнат. Colorex повністю відповідає стандартам "Cleanroom", що підтверджено інститутом Fraunhofer.

• Щільна міцна конструкція забезпечує відмінну стійкість до величезних навантажень, що робить Colorex ідельним рішенням для комерційних та промислових проектів.

• Colorex доступний у форматі плит, спеціально для застосування у системах фальш-підлог, відмінного рішення для офісних приміщень, таких як дата-центри чи серверні.

• Доступна можливість додавання безпечних знаків на підлогу із серіями Colorex Signal та Colorex Signal Glow.

• Будучи брендом із найбільшою довірою на ринку, можете бути упевнені, що Colorex відповідає всім сучасним нормам та стандартам.

Плити Colorex

Про Sphera SD | EC

Про Sphera SD | EC

Колекція Forbo Sphera SD | EC складається із 2-х підколекцій: Sphera SD (Static Dissipative) та Sphera EC (Electrostatic Conductive, струморозсіювальна та струмопровідна відповідно. Обидві колекції покриттів підлог пропонують надійне рішення для найбільш вимогливих контрольованих середовищ.

Sphera виготовляється на спеціально новозбудованому заводі у Європі. З використанням передових технологій та завдяки інноваційним "розумним" рішенням ми отримали справді преміальне покриття підлоги.

Переваги Sphera SD | EC
• Інноваційно розроблений продукт та ретельно контрольовані виробничі процеси забезпечують отримання рішення підлог із постійними струмопровідними властивостями відповідними стандартам ESD.
• Оптимальні властивості покриття підлоги зберігаються протягом всього терміну експлуатації незалежно від рівня вологості.
• Низькі випари та відсутність фталатів дає роблять внесок у здорове середовищі в приміщенні
• Унікальне захисне покриття "SMART control" робить Sphera SD | EC стійкими до плям, подряпин та тривалого гігієнічного застосування
• Завдяки струмопровідній основі немає потреби у застосуванні струмопровідного клею під всім полотном рулону, лише для монтування мідної стрічки. Це зменшує вартість всієї системи та запобігає ризикам помилок при монтуванні.
• Sphera SD | EC виготовляється на ефективному сталому бехвідходному

Sphera ESD конструкція матеріалу

Про Marmoleum Ohmex

Про Marmoleum Ohmex

OurНаш струморозсіювальний натуральний лінолеум Marmoleum Ohmex відповідає найвищим стандартам щодо струмопровідності. Його електричний опір покращено до < 1-108Ω (згідно стандарту EN1081). Це дозволяє застосовувати Ohmex у приміщеннях із чутливим обладнанням, наприклад серверні.

Статична електрика
Тертя та роз'єднання 2-х об'єктів може згенерувати трибоелектризацію, найбіль відоме джерело статичного електричного розряду, що спричиняє електричний удар при контакті з металічними об'єктами. Розряд може пошкодити електричне обладнання.

Електричний опір
Покриття підлоги із низьким елктричним опором може швидко розсіяти електричний заряд. Електричний опір вимірюється і Омах (Ω). У Marmoleum Ohmex покращений електричний опір < 108Ω (EN1081). Це надає безпеку персоналу та захищає обладнання, чуттєве до статичної електрики, наприклад комп'ютери та інші електронні прилади.

Marmoleum Ohmex струморозсіювальний натуральний лінолеум

Застосування

Обирайте вірне рішення підлоги ESD

Рішення підлог ESD створені для застосування у таких секторах: електроніка, фармацевтика, охорона здоров'я, дата-центри та серверні кімнати.

Завантажте тут схему, згідно якої ви можете обрати вірне рішення серед асортименту підлог Forbo ESD:
Forbo ESd flooring: choose the right solution

Чи прочитайте більше нижче про сфери застосування:

Colorex EC & Sphera EC - сфери застосування:
Приміщення з контролем ESD, чисті кімнати стандарту ISO, фармацевтичні лабораторії, виробничі приміщення та операційні у лікарнях.

Colorex SD, Sphera SD, Marmoleum Ohmex - сфери застосування:
Наукові лабораторії, чисті кімнати стандарту ISO, фармацевтичні лабораторії, виробничі приміщення, серверні, дата-центри.

Colorex Plus EC - сфери застосування:
Реновація приміщень з ESD, чистих кімнат стандарту ISO, фармацевтичних лабораторій та виробництв. Ідеально коли обмежений час заміни підлоги чи проблеми із вологістю чи підготовкою основи.

Colorex Plus R10 - сфери застосування:
Тесктурована рельєфна поверхня надає покриттю показник протиковзкості R10. Ідеальне рішення для приміщень із постійним ризиком забруднень, розливами на виробництві (електроніка, накові лабораторії та інші)

Colorex Plus Basic - Сфери застосування:
Магазини, склади. Великі приміщення з інтенсивним рухом та навантаженнями, що потребують щоденного інтенсивного прибирання. Підходить також коли обмежений час монтування підлоги, волога основа чи проблеми із підготовкою стяжки.

Sphera EC

Під Контролем

Тримайте середовище Під контролем

Forbo Flooring Systems пропонує лінійку рішень підлог ESD та підлог для чистих приміщень, що відповідають найвищим сучасним стандартам контрольованих середовищ.

Наприклад, у критичному середовищі, де електричний розряд може спричинити велику шкоду, рішення підлоги із постійним контролем ESD допоможе уникнути втрат від пошкоження обладнання, його неправильної роботи чи проблем із гігієною.

Вірна система підлоги запобігатиме небажаним електростатичним зарядам та розрядам, допомагатиме утримувати середовище чистим обмежуючи кількість частинок та випарів TVOC у повітрі.

Рішення підлог ESD & Cleanroom є також частиною безпеки чутливих приміщень закладів охорони здоров'я (операційні, рентген кабінети, МРТ, УЗД та інші). Статичні розряди можуть бути неприємними для пацієнтів та персоналу, негативно впливати на роботу медичних приладів та обладнання. Рішення, що ефективно захищатиме людей та обладання від статичного заряду є обов'язковим. Здоров'я та гігієна є критично важливими. Стабільне, витривале, стійке до плям та продавлень покриття підлоги дуже потрібне.

Всі колекції Forbo, що пропонують рішення для контролю середовища поміщені у єдиний продуктовий портфель "Under Control" (Під Контролем), клієнт може бути впевнений, що середовище дійсно під контролем. Ці колекції від Forbo наступні:

Colorex SD | Colorex EC | Colorex Plus (tiles)
Sphera SD | Sphera EC (sheet)
Marmoleum Ohmex (sheet)

Colorex SD150201 & SD150265

Брошура

Брошури "Під контролем"

Прочитайте наші онлайн брошури про асортимент порфтелю "Під контролем":













Довкілля

Довкілля

Ми постійно намагаємось виготовляти екологічні сталі системи підлог, що створюють кращі середовища будь-де. У той же час ми допомагаємо дбати про природне середовище через наші зобов'язання щодо сталого розвитку, відповідального використання природних ресурсів, та стилих виробничих процесів. Для прикладу - наші колекції Colorex та Sphera виготовляються використовуючи 100% зелену енергетику та відповідають стандартам REACH.

Як це виготовляється
• Вся електроенергія, що ми закупляємо походить із 100% відновлювальних ресурсів. Це означає, що наші заводи з виробництва вінілових покриттів, в т.ч. Colorex та Sphera, є частиною ефективної екологічної управлінської системи та сертифіковані ISO14001
• Sphera SD | EC виготовляються без фталатів та без відходів

Як це працює
• Низький вміст пластифікаторів забезпечує низький рівень випарів та викидів.
• Поверхня Colorex може бути повністю відремонтована, продовжуючи життєвий цикл продукту. Глибокі порізи, подряпин, виямки, опіки чи інші пошкодження легко та ефективно ремонтуються не залишаючи жодного сліду та не впливаючи на початкові технічні характеристики. Ця унікальна, на 100% ремонтоздатна поверхня Colorex є унікальною, жодна інша система підлог цього не запропонує.

Sphera SD-550000 white | SD 550049 yellow green