Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Струмопровідні покриття та рішення для чистих приміщень

Colorex Plus

Colorex Plus - високотехнологічне покриття підлоги у плитах вільного монтажу для застосування у зонах з проблемами підготовки основи через брак часу чи коштів. Colorex Plus може монтуватись без перерви у діяльності клієнта, а також готовий до використання одразу після монтажу, навіть для роботи автонавантажувача. Colorex Plus доступний у струмопровідній конструкції EC, базовій та протиковзкій R10.

  • Colorex Plus
  • Colorex Plus
  • Colorex EC 50222 Niagara
    Colorex Plus EC

    Colorex Plus EC

    Colorex Plus EC надзвичайно міцні вінілові плити вільного монтажу із постійними струмопровідними властивостями. Струмопровідність забезпечуюється з'єднуванням плит системою "хвіт ластівки" та заземленням мідною стрічкою. Colorex plus EC працює незалежно від рівня вологості у приміщенні.

  • Colorex Plus R10 Quartz 661007
    Colorex Plus R10

    Colorex Plus R10

    Colorex Plus R10 надзвичайно міцні плити вільного монтажу із текстурованою поверхнею для підвищеної стійкості до ковзання - R10. Структура поверхні покращує безпеку, де є ризик забруднення підлоги розливом води чи порошку.

  • Colorex Plus Basic Adula 611005
    Colorex Plus Basic

    Colorex Plus Basic

    Colorex Plus Basic - надзвичайно міцні плити вільного монтажу із натистатичними властивостями для приміщень де немає вимог щодо струмопровідності. Colorex Plus Basic - система з відмінною хімічною стійкістю та може легко відремонтуватись у випадку пошкодження.

Про Colorex Plus

Colorex Plus: підлога вільного (безклеєвого) монтування

Colorex Plus - високотехнологічна система підлоги із плит вільного монтажу без застосування клею для зон, де є проблем із дорогою підготовкою основи чи вологістю. Специфічна підготовка основи підлоги не потрібна за умови що вона відносна рівна.

Colorex Plus може монтуватись не зупиняючи роботу приміщення та може експлуатуватись одразу після монтування, навіть вилковими навантажувачами.

Плити Colorex Plus володіють всіма перевагами Colorex, з'єднуються унікальною замковою системою "хвіст ластівки", котра залишається невидимою під плитами. Colorex Plus доступний у 3-х різних форматах:

Colorex Plus EC
Colorex Plus EC - витривала до важких навантажень система із постійними струмопровідними властивостями завдяки з'єднанню плит замком та заземленням мідною стрічкою. Colorex Plus EC працює незалежно від вологості, відповідає нормам IEC 61340*4-5 із застосування належного ESD взуття. Плити Colorex Plus EC підходять для реконструкцій зон з ESD контролем, чистих приміщень, фармацевтичних та наукових лабораторій, виробництва електроніки та ліків. Ідеально застосовувати, якщо обмежений час монтування чи є проблеми з вологістю та підготовкою основи.

Colorex Plus R10
Система підлоги, що витримує дуже важкі навантаження із рельєфною поверхнею для покращення протиковзких властивостей із показником R10. Структура поверхні покращує безпеку зон із підвищеним ризиком забруднення підлоги, наприклад розливами води чи порошку. Плити Colorex Plus R10 підходять для застосування на виробництві (електроніка, фармацевтика, наука).

Colorex Plus Basic
Система підлоги, що витримує дуже важкі навантаження із відмінною хімічною стійкістю коли не потрібні властивості ESD. Підлога легко ремонтується навіть у випадках сильних пошкоджень. Плити Colorex Plus Basic підходять для застосування у зонах з інтенсивним рухом та постійною потребою в очищенні - великі магазини, склади. Доцільно застосовувати, якщо обмежений час монтування чи є проблеми з вологістю та підготовкою основи.

Fast Flooring
Всі матеріали Colorex Plus є частиною нашого портфелю "Fast Flooring" та заощаджують до 50% часу на монтування завдяки вільному укладанню без клею. Дізнайтесь більше про Fast Flooring

Colorex Plus Quartz

Зображення

Colorex Plus зображення

Технічні дані

Colorex технічні специфікації

Завантажте тут технічні специфікації на Colorex
Colorex technical specifications

Colorex technical specifications table

Вільне монтування

Colorex Plus - система вільного монтування (без застосування клею)

Colorex Plus - високотехнологічна система підлоги із плит вільного монтажу без застосування клею для зон, ідеально для зон, де є проблем із дорогою підготовкою основи чи вологістю. Специфічна підготовка основи підлоги не потрібна за умови що вона відносна рівна.

Colorex Plus може монтуватись не зупиняючи роботу приміщення та може експлуатуватись одразу після монтування, навіть вилковими навантажувачами.

Плити Colorex Plus володіють всіма перевагами Colorex, з'єднуються унікальною замковою системою "хвіст ластівки", котра залишається невидимою під плитами. Унікальна сотова структура тильної основи дозволяє випаровуватись волозі з основи.

Система Colorex Plus доступна у 3-х різних типах:
Colorex Plus EC - струмопровідна
Colorex Plus Basic - антистатична
Colorex Plus R10 - антистатична з покращеним показником протиковзкості R10

Colorex Plus loose lay tile

Монтування та Догляд

Colorex Plus монтування та догляд

Плити Colorex стійкі до механічних та інших пошкоджень без потреби у додатковому захисту поверхні. Плити можуть бути на 100% відремонтовані та відновлені, наприклад:
Опіки можуть повністю виводитись
- Подряпини можуть безслідно ремонтуватись
- Плями, наприклад від йоду, повністю виводяться
- Важке забруднення повністю очищається

Завантажте тут інструкцію з догляду та монтування Colorex:
Colorex cleaning & maintenance Instructions
Colorex Plus installation guidance note

Colorex seamless repair

Брошури

"Під Контролем" брошури

Прочитайте наші онлайн брошури щоб дізнатись більше про порфтель "Під Контролем":