Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

colorex
ec

Colorex EC - струмопровідне гомогенне вінілове покриття підлоги у форматі плиток з постійними властивостями ESD. Завдяки щільній мережі струморозсіювальних прожилок, статичний заряд легко заземляється.

Плити Colorex SD відповідають жорстким вимогам та є ідельним рішенням для найбільш чутливих зон, таких як "чисті приміщення", виробництво електроніки, наукові та виробничі лабораторії.

Colorex Signal glow (EC 250299) пропонує люміносцентний ефект у темряві, ідеально для позначення на підлозі аварійних виходів та шляхів евакуацій. Людське око найбільш чутливе до зеленого світла, котре завжди яскравіше, саме тому Colorex Signal підсвічується зеленим у темряві.

Матеріали

Colorex EC

Відкрити фільтри 0

    Про Colorex EC

    Про Colorex EC

    Colorex EC - струмопровідне покриття підлоги у форматі плит із постійними властивостями ESD незалежно від рівня вологості у приміщенні.

    Зменшення генерації електростатичних зарядів є головним завданням мір контролю у зонах захисту ESD (EPA). У таких приміщеннях як збірка електроніки, наукові лабораторії, дата-центри вірне рішення підлоги відіграє ключову роль. Покриття підлоги не тільки виводить електростатичні заряди від персоналу та обладнання, але й зменшує генерацію цих зарядів між взуттям та підлогою.

    Colorex EC
    Із Colorex EC електростатичні заряди легко виводяться через щільну мережу тонких струмопровідних прожилок через всю товщину плит. Заряд виводиться через струмопровідний клей та безпечно заземляється через мідну стрічку. Це повністю надійна природня самодостатня система, що не потребує додавання хімічних елементів для покращення струмопровідності. Струмопровідність системи не залежить від змін температури та вологості.

    Функціональність:
    Постійна струмопровідність.

    Опис:
    Підлога з постійними властивостями струмопровідності забезпечує з'єднання струмопровідним клеєм між плитами та заземляється через мідну стрічку. Відповідає стандартам IEC 61340-4-5 із застосування належного взуття ESD.

    Сфера застосування:
    Зони з контролем ESD, чисті приміщення, фармацевтичні та наукові лабораторії, виробничі приміщення (електроніка), операційні, рентген кабінети у лікарнях. Colorex EC відповідає найжорсткішим вимогам вивільнення частинок, допомагаючи зменшити загрозу забруднення.

    Colorex SD 150204 montblanc

    Технічні дані

    Colorex technical specifications table

    Зображення

    Colorex EC зображення

    Брошури

    Брошури

    Прочитайте наші онлайн брошури щоб дізнатись більше про портфель "Під Контролем":











    Монтування

    Installation

    Догляд

    Colorex догляд

    Плити Colorex володіють високою зносостійкістю до механічних пошкоджень без додаткової потреби захисту поверхні. Плити можуть бути відремонтовані та відновлені на 100%, наприклад:
    - Опіки можуть повністю виводитись
    - Подряпини можуть безслідно ремонтуватись
    - Плями, наприклад від йоду, повністю виводяться
    - Важке забруднення повністю очищається

    Завантажте тут інструкцію з догляду за Colorex:
    Colorex cleaning & maintenance Instructions

    Colorex seamless repair

    Клеєва конструкція

    Colorex - клеєва конструкція

    Плити Colorex можуть застосовуватись у різних сферах завдяки різним струмопровідним властивостям та конструкціям, що ми пропонуємо.

    Один із варіантів це повне приклеювання Colorex при монтуванні:
    1. Безпосередньо на основу підлоги.
    2. На панель фальш-підлоги.

    Якщо вимагаються струмопровідні чи струморозсіювальні властивості, сполучення забезпечується струмопровідним клеєм між плитами та мідною стрічкою до точки заземлення. Якщо Colorex змонтовано таким чином, то електростатичні заряди відводяться до заземлення.

    Клеєві системи Colorex доступні у 2-х продуктах із властивостями ESD:
    Colorex SD - струморозсіювальні плити 61,5 x 61,5 см
    Colorex EC - струмопровідні плити 61,5 x 61,5 см

    Colorex glued construction

    Референції