Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

modul'up
19 db material

The Modul'up Material range presents a modern range of designs based on popular flooring materials like cement, concrete, stones and textiles.
Cement and concrete designs are widely appreciated and used and the range now also includes subtle metallic Slabstone, natural lively stone Stromboli and hybrid Dissolved Stone concrete/stone effects. Nairobi and Canvas are textile weave effects with different scale and sophistication levels, both very suitable for shading combinations where low contrast is required

Матеріали

Modul'up19dB Material

Відкрити фільтри 0

    Про Modul'up

    Про Modul’up

    Націлений на майбутнє. Modul’up - найкраще рулонне вінілове покриття підлоги вільного монтажу для зон інтенсивного використання. Швидко монтується без клею, дуже ефективне та економне також при заміні.

    Мільйони проданих м2 по всьому світу доводять, що концепція безклеєвого покриття підлоги Modul’up є надійною. Колекція підходить для "сталих екологічних рішень" через можливість повторного застосування.

    Modul'up доступний в акустичній (19 dB) та компактній версії. Обидва формати пропонують якість та витривалість із захистом поверхні XtremPUR™. Обидві версії мають перевагу вільного монтажу без клею та підходять для зон інтенсивного використання. Час монтування зменшено на 50% у порівнянні із стандартнимм вініловими покриттями, а також зменшено час простою приміщень та уникається додатквого впливу випарів та запаху клею.**

    По Modul’up можна одразу ходити після монтування. Підготовка основи є мінімальною, економиться більше 20% вартості упорівнянні з клеєвими рішеннями.

    Колекція Modul'up містить більше 90 дизайнів у 4-х серіях: Wood, Material, Graphic та Colour.

    Sarlon | Modul' up 307 pastel blue Nairobi | 337 Indigo blue canvas

    Акустика

    Про зменшення шуму

    Forbo Flooring - експерт у зменшенні шуму. Є два різних типи впливу на шум, який шкодить життю чи роботі: зменшення ударного шуму та зменшення шуму у приміщенні.

    Шум у приміщенні "in-room"
    Шум у приміщенні відноситься до шуму у самому приміщенні. Його потрібно зменшити для створення більш тихого приємного середовища. Всі матеріали Sarlon пропонують зменшення шуму та відносять до найкращого класу А.

    **Ударний шум

    Ударний шум відноситья до шуму, що передається через підлогу з одного рівня на інший. Зменшення саме цього шуму стає все більш критичним. Із нашим покриттям підлоги Sarlon 19dB ми пропонуємо найкраще зменшення ударного шуму із приміщень зверху із інтенсивним рухом згідно європейської норми EN ISO 717-2. У поєднанні із іншими чудовими характеристиками Forbo Flooring насправді є лідером у цій вадливій частині самопочуття.

    Головним викликом проектних акустичних вінілових покриттів підлог є забезпечення найвищих показників зменшення шуму та одночасно остаточної деформації, стійкості до проминання.** Підлоги Sarlon та Modul'up представляють найкращу у класі комбінацію цих показників.

    Sarlon acoustic flooring

    Технічні дані

    Sarlon | Modul'up technical specifications table

    XtremPUR™

    XtremPUR™ - довершений захист

    XtremPUR™ застосовується на всіх колекція Sarlon та Modul`Up та є екстремальною системою захисту, що надає найкращу стійкість проти плям, подряпин, хімічних сполук та має матовий вигляд поверхні.

    Стійкість до плям
    Захист XtremPUR™ пропонує найкращу стійкість до плям. Ідеально для закладів охорони здоров'я, де пролиття хімічних сполук може призвести до плям.

    Легкий догляд. Економія часу та коштів
    XtremPUR™ створює 3D захист поверхні та є справжнім щитом проти забруднення. Покриття легко очищати, немає потреби у поліруванні. Це також економить час та кошти на догляд за підлогами.

    Міцний та витривалий
    Випробуваний за найбільш інтенсивних та агресивних умов захист поверхні XtremPUR™ показав найкращі результати проти подряпин і є дійсно найвитривалішим захистом з існуючих. Він утримує зовнішній вигляд підлоги навіть у зонах з найбільш інтенсивним рухом.

    Матова поверхня
    XtremPUR™ візуально покращує підлогу надаючи їй більш реально, менш блискучого вигляду.

    Xtreme PUR захист

    Брошура

    Sarlon | Modul'up брошура

    Щоб дізнатись більше про можливості акустичних покриттів підлог Sarlon та Modul'up прочитайте нашу брошуру нижче.

    Концепція дизайну

    Різноманітність, краще разом

    Концепція Різноманітність, краще разом: один дизайн у різних конструкціях - акустичній, компактній та повністю вільного монтажу.

    Концепція містить наші лінійки покриттів підлог Sarlon 15dB і 19 dB, та покриття вільного монтажу без клею Modul'up. Ці лінійки пропонують різноманітність у функціях, але пов'язані єдиною кольоровою концепцією, що складається із більше ніж 90 дизайнів. Це дає можливість зберегти ваш дизайн для приміщень з різними функціональними вимогами.

    Sarlon та Modul'up кращі разом.

    Перегляньте відео нижче про цю концепцію та отримайте натхнення зображеннями дизайнів підлоги.

    Різноманітність

    Зображення та Відео

    Зображення та Відео

    Більше ніж 90 кольорів дозволяють створити вражаючий дизайн підлогу. Отримайте натхнення зображеннями нижче чи перегляньте.

    Монтування та Догляд

    Монтування та Догляд

    Вінілові акустичні покриття підлоги Forbo Sarlon легко очищаються та доглядаються завдяки міцному витривалому захисту поверхні Xtrem PURTM.

    Завантажте тут інструкцію з догляду Sarlon cleaning & maintenance instructions
    Завантажте тут інструкцію з монтування Sarlon installation instructions

    Sarlon cleaning & maintenance

    Референції