Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Акустичні покриття

Акустичні покриття

Шум має негативний вплив на людину та спричиняє безсоння, стрес та головні болі. Акустичні покриття підлог мають вагомий внесок у зменшення шуму в приміщеннях. Forbo Flooring є спеціалістом в акустичних покриттях підлоги з досвідом більне 30 років. В асортименті наших еластичних покриттів підлог можна знайти натуральний лінолеум та вінілові покриття зі зменшення шуму до 19dB.

  • Акустичні покриття
  • Акустичні покриття
  • Акустичні покриття
  • Акустичні покриття
  • Акустичні покриття
  • Marmoleum Decibel
    Акустичний Marmoleum

    Акустичний Marmoleum

    Акустичний лінолеум від Forbo поєднує натуральні характеристики покриття підлоги Marmoleum з покращеними акустичними властивостями зменшення ударного шуму. Ми пропонуємо Marmoleum Acoustic (14dB) та Marmoleum Decibel (18dB). Також можна застосувати нашу коркову підкладку Corkment у комбінації із звичайним Marmoleum щоб досягнути зменшення ударного шуму щонайменше 14dB.

  • Sarlon | modul'up 3812 grey cristal
    Sarlon Acoustic 15 dB

    Sarlon Acoustic 15 dB акустичний вініл

    Гібридне рішення без компромісу. Sarlon 15 dB - унікальне рішення підлоги з високими вимогами до акутистики та стійкості навантаженням. Ідеальне рішення для вимогливих приміщень також завдяки високій хімічній стійкості, легкості догляду, витривалості захисту поверхні Xtrem PURTM та відмінній остаточній деформації. Палітра містить 90 артикулів у лінійках дизайнів: Wood, Material, Graphic та Colour.

  • Sarlon | Modul'up 9406 coral terrazzo | 659 mercury slabstone
    Sarlon Acoustic 19 dB

    Sarlon Acoustic 19 dB акустичний вініл

    Наша оновлена колекція Sarlon Acoustic 19 dB - ідеальне рішення підлоги для зменшення шуму, одночасно найвищі можливі акустичні властивості та показники залишкової деформації, дійсно найкращі у класі акустичних вінілових покриттів підлог. Захистом поверхні XtremPUR™ гарантує довготривалу зносостійкість та легкість догляду за покриттям підлоги. Відкрийте для себе 94 дизайни колекції, поділені на 4 серії: Wood, Material, Graphic та Colour.

  • Modul'up loose lay vinyl flooring
    Modul'up 19 dB

    Modul'up 19 dB акустичний вініл вільного монтажу

    Націлений на майбутнє. Modul’up - найкраще рулонне вінілове покриття підлоги вільного монтажу для зон інтеснивного використання. Швидко монтується без клею, дуже ефективне та економне також при заміні. Modul'up доступний в акустичній (19 dB) та компактній версії. Обидва формати пропонують якість та витривалість. Колекція Modul'up 19 dB містить більше 90 дизайнів у 4-х серіях: Wood, Material, Graphic та Colour.

  • Sarlon complete Step
    Sarlon Complete Step

    Sarlon Complete Step сходинки

    Forbo Sarlon Complete Step - акустичне вінілове покриття підлоги спеціально розроблене для застосування на сходах. Завдяки акустичній підкладці Sarlon Complete Step забезпечує хорошу звукоізоляцію у 17 dB. Носик сходинки інтегрований у структуру та виконаний із іншого кольору для візуального контрасту.

  • Surestep Wood Decibel
    Surestep Decibel

    Surestep Decibel безпечний акустичний вініл

    Зменшення шуму та стійкість до ковзання у одній колекції! Безпечне вінілове покриття підлоги Surestep Decibel поєднує гарантовану пожиттєву протиковзкість та зменшення ударного шуму у 17 dB. Із захистом поверхні PUR Pearl зовнішній вигляд покриття підлоги зберігається протягом всього терміну експлуатації, а вимоги за доглядом значно гнучкіші навіть в умовах високої прохідності.

  • Allura Decibel_6601 silt slabstone
    Allura Decibel 0.8 Акустична LVT

    Allura Decibel 0.8 AD8

    Збалансована колекція вінілової дизайн-плитки Allura Decibel поєднує красиві дизайни із відмінними акустичними властивостями - до 19дБ зменшення ударного шуму. Завдяки цьому ця колекція ідеальне рішення для використання у будь-якому приміщенні, де важливі технічні та акустичні властивості.

  • Allura Decibel_5404 natural antique oak
    Allura Decibel 0.35 Акустична LVT

    Allura Decibel 0.35 AD3

    Збалансована колекція вінілової дизайн-плитки Allura Decibel поєднує красиві дизайни із відмінними акустичними властивостями - до 19дБ зменшення ударного шуму. Завдяки цьому ця колекція ідеальне рішення для використання у будь-якому приміщенні, де важливі технічні та акустичні властивості.

Ударний шум

Зменшення ударного шуму

Як це працює?

Шум генерується майже любою активністю. Ударний шум створюється рухом при контакті із підлогою. Саме тому підлога - основна зона, де можна повпливати на акустику.

Ударний шум створений на підлозі у кімнаті 1 передається через підлогу у кімнати нижче. Щоб виміряти зменшення ударного шуму покриття підлоги, ударний шум створюють машинним молотком, що вдаряє бетонну плиту у кімнаті 1 та рівень звуку (S1) записується у кімнаті нижче.

Покриття підлоги монтується на бетонну плиту та знову вдаряють машинним молотком, що створити ударний звук та заміряють новий рівень звуку у кімнатті нижче (S2). Зменшення ударного шуму (EN ISO 717-2) є різниця, що вимірюється у децибелах, між двома записаними показниками.

Показники зменшення ударного шуму покриттів підлог Forbo варіюються від 14 до 19 dB.

Зменшення ударного шуму

Зменшіть звук

Зменшіть звук

Для шкіл належні акустичні властивості підлог створюють тиху атмосферу для навчання (навіть якщо діти бігають по підлозі). В офісах зменшується стрес та агресія. У лікарнях створюється сприятливе для одуження середовище, навіть якщо персонал активно зайнятий справами. У готелях та інших закладах гостинності забезпечуються належні умови відпочинку.

Найкращий спосіб зменшити шум у його джерелі. Саме тому акустичні покриття підлоги є ключовими у зменшенні шуму у будівлі.

Forbo Flooring є спеціалістом у акустичних покриттях підлоги. У нас більше 20 років досвіду та наші фахівці володіють специфічними для індустрії знаннями та компетенціями, що дозволяють нам виготовляти та постачати найкращі у класі акустичні покриття підлог для кожної сфери застосування.

Зменшіть звук

Акустика

Акустика

На роботі чи вдома зайвий шум може стати справжньою проблемою. Безперервний шум не тільки відволікає, зменшуючи продуктивність та зосередження, але і спричиняє фізичні недуги. Рішення по зменшенню шуму стають все більш необхідними не лише удома, але і для комерційних та громадських приміщень. Будівлі майбутнього обов'язково оснащуватимуться ефективними рішеннями по зменшенню шуму.

Цей виклик вимагатиме покращене розуміння акустики. Для цього ми створили бюлетень, де ми розповідаємо про різні типи звуку у будівлі, відповідні діючі вимоги, про акустичний дизайн та переваги застосування саме акустичних рішень підлог.
Наш бюлетень про акустику

Акустична підлога