Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Акустичні покриття

Акустичний Marmoleum

Акустичний лінолеум від Forbo поєднує натуральні характеристики покриття підлоги Marmoleum з покращеними акустичними властивостями зменшення ударного шуму. Ми пропонуємо Marmoleum Acoustic (14dB) та Marmoleum Decibel (18dB). Також можна застосувати нашу коркову підкладку Corkment у комбінації із звичайним Marmoleum щоб досягнути зменшення ударного шуму щонайменше 14dB.

  • Акустичний Marmoleum
  • Акустичний Marmoleum
  • Акустичний Marmoleum
  • 3053 Marmoleum Real dove blue
    Marmoleum Decibel

    Marmoleum Decibel

    У нашому асортименті акустичних підлог у Marmoleum Decibel найвищий показник зменшення ударного шуму - 18 дБ.

    Ця екологічно стале акустичне покриття підлоги складається із 2.5 мм Marmoleum приклеєного на 1 мм шару поліолефіну. Акустична версія доступна у обраних 27 кольорів колекцій Marmoleum Marbled та Solid.

  • 3032 Marmoleum Acoustic
    Marmoleum Acoustic

    Marmoleum Acoustic

    Marmoleum Acoustic - двошарове покриття підлоги, що складається із 2 мм Marmoleum та 2 мм коркової підкладки Corkment, зменшує ударний шум на 14 dB (ISO 717-2).

  • 1200
    Corkment

    Corkment

    Акустична коркова підкладка Corkment може бути застовована у комбінації зі звичайним Marmoleum та забезпечить зменшення ударного шуму 14 дБ. Спочатку укладається Corkment джутом догори, з тим самим напрямком, що і Marmoleum.

  • 3120 Marmoleum Real rosato
    Marmoleum Decibel on order

    Marmoleum Decibel on order

    All our linoleum floor coverings can be ordered in a 3,5 mm Marmoleum Decibel construction that offers 18dB sound reduction, subject to a minimum order quantity and lead time.

    You can find the complete color overview on this page. There are 27 colors available from stock, these items are marked with *. Or find the complete overview on Marmoleum Decibel on stock.

Про Акустичний Marmoleum

Про Акустичний Marmoleum

Шум негативно впливає на людину та спричиняє безсоння, стрес та головні болі. Акустичні підлоги відіграють вадливу роль у зменшенні шуму в будівлях, працюючи з його джерелом. Forbo Flooring - спеціаліст в акустичних підлогах із досвідом більше 30 років.

Наші акустичні покриття підлоги із Marmoleum створюють здорове середовище поєднуючи екологічність, сталість із відмінними властивостями зменшення ударного шуму. Ми пропонуємо 3 акустичних рішення із натурального лінолеуму:

Marmoleum Acoustic
Forbo Marmoleum Acoustic зменшує ударний шум на 14dB (ISO 717-2). Це 2-х шарова конструкція створена із Marmoleum товщиною 2мм та коркової основи Corkment товщиною теж 2мм. Marmoleum Acoustic доступний у 6-ти кольорах із сколекції Marmoleum Marbled.
Прочитайте більше про Marmoleum Acoustic

Marmoleum Decibel
Marmoleum Decibel забезпечує зменшення ударного шуму на 18dB. Це Marmoleum товщиною 2мм ламінований на 1мм поліолефінову основу. Marmoleum Decibel доступний у 27-ми кольорах із колекцій Marmoleum Marbled та Marmoleum Solid.
Прочитайте більше про Marmoleum Decibel

Corkment
Підкладка Corkment може застосовуватись у комбінації із звичайним Marmoleum отримуючи показник зменшення ударного шуму щонайменше 14dB (згідно ISO 717-2). Прочитайте більше про Corkment

Forbo також пропонує акустичні покриття підлоги в інших категоріях матеріалів, наприклад акустичний вініл чи вінілова дизайн-плитка LVT. Перейдіть на сторінку Acoustic Flooring для перегляду інших варіантів.

Marmoleum Real 3272

Ударний шум

Зменшення ударного шуму

Як це працює?

Шум генерується майже любою активністю. Ударний шум створюється рухом при контакті із підлогою. Саме тому підлога - основна зона, де можна повпливати на акустику.

Ударний шум створений на підлозі у кімнаті 1 передається через підлогу у кімнати нижче. Щоб виміряти зменшення ударного шуму покриття підлоги, ударний шум створюють машинним молотком, що вдаряє бетонну плиту у кімнаті 1 та рівень звуку (S1) записується у кімнаті нижче.

Покриття підлоги монтується на бетонну плиту та знову вдаряють машинним молотком, що створити ударний звук та заміряють новий рівень звуку у кімнатті нижче (S2). Зменшення ударного шуму (EN ISO 717-2) є різниця, що вимірюється у децибелах, між двома записаними показниками.

Показники зменшення ударного шуму покриттів підлог Forbo варіюються від 14 до 19 dB.

Impact sound reduction

Зменшіть звук

Зменшіть звук

Для шкіл належні акустичні властивості підлог створюють тиху атмосферу для навчання (навіть якщо діти бігають по підлозі). В офісах зменшується стрес та агресія. У лікарнях створюється сприятливе для одуження середовище, навіть якщо персонал активно зайнятий справами. У готелях та інших закладах гостинності забезпечуються належні умови відпочинку.

Найкращий спосіб зменшити шум у його джерелі. Саме тому акустичні покриття підлоги є ключовими у зменшенні шуму у будівлі.

Forbo Flooring є спеціалістом у акустичних покриттях підлоги. У нас більше 20 років досвіду та наші фахівці володіють специфічними для індустрії знаннями та компетенціями, що дозволяють нам виготовляти та постачати найкращі у класі акустичні покриття підлог для кожної сфери застосування.

Turn down the volume

Натуральна підлога

Справжня краса природи

У Forbo ми надихаємось тим, що нас оточує та переконані, що найркащим інженером є природа. Саме з її допомогою ми створили Marmoleum.

Marmoleum - це унікальне лінолеумне покриття підлоги виготовлене із натуральних природних матеріалів, таких як лляна олія, деревне борошно, вапняк, хвойна смола та джут. Ці сировинні матеріали отримуються у природному їх середовищі, де вони ростуть та оновлються кожних 12 місяців. Forbo звичайно працює із повагою до чоловіків та жінок, що постачають нам сировину..

Лляна олія пресується із зерен льону. Лляна олія підігрівається разом із хвойною смолою для створення лінолеумної пасти. До цієї пасти ми додаємо деревне борошно (відходи сертифікованих лісових господарств). Вапняк доступний у надлишку та є четвертим інгредієнтом лінолеумної формули для створення лінолеумних гранул. Органічні барвники та природний оксид заліза надають кольору гранулам. Волокна джутової рослини використовуються як основа на котру лінолеум каландрується.

Навчившись працювати з нашою планетою та її природними циклами, ми можемо виготовляти одне з найбільш екологічних сталих прокриттів підлоги. Marmoleum нагороджено безліччю міжнародних екологічних сертифікатів, таких як Nordic Swan, Blue Angel та багато інших. Окрім того, покриття підлоги Marmoleum покращує навколишнє середовище та додає рейтингових балів при рейтинговій оцінці благополуччя будівель згідно LEED, Breeam та стандартом Well Building. Прочитайте більше про еко маркування, якими нагороджені матеріали Forbo.

Marmoleum made of natural raw materials

BIM

BIM моделі

BIM моделі для підлог Marmoleum Decibel можна завантажити на сторінці BIMobject: Marmoleum Decibel BIM models

Marmoleum Decibel

Укладання та догляд

Укладання покриття Marmoleum і догляд за ним

Marmoleum cтворений для довготривалого використання. Ви можете знайти більше інформації щодо екскплуатації наших натуральних підлог Marmoleum на сторінці Topshield pro.

Завантажити
Marmoleum sheet installation guidance note
Marmoleum cleaning & maintenance instructions

чи перегляньте відео по очистці та догляду:
Initial cleaning Marmoleum
Regular cleaning Marmoleum
Periodic maintenance Marmoleum

Marmoleum із захистом Topshield Pro розроблений для тривалого збереження зовнішнього вигляду, однак важливо дотримуватись простих рекомендацій, котрі дозволять зберегти красу вашої підлоги надовше. Клацайте на інформаційні кнопки нижче, щоб прочитати більше.



Покриття вхідної зони
Якісне покриття вхідної зони – запорука гарного захисту підлоги. Це гарантує усунення найбільших загроз для підлогового покриття ще на самому початку.

Захист меблів
Використовуйте правильні засоби захисту ніжок столів і стільців, щоб надовго захистити вашу підлогу. Нанесення захисного покриття на основу меблів допоможе зберегти початковий зовнішній вигляд підлогового покриття протягом тривалого часу.

Чищення та обслуговування
Якщо ви доглядаєте за підлоговим покриттям і за потреби чистите його, воно довше залишатиметься в гарному стані без використання воску чи полімеру. Завдяки правильному чищенню та догляду ви заощадите час і гроші.

Укладання покриття Marmoleum і догляд за ним

Довкілля

Ми обираємо зелений шлях

Marmoleum – бренд лінолеуму від компанії Forbo. Це натуральне покриття підлги, що на 97 % складається з натуральної сировини, 70 % якої швидко відновлюється, а 43 % становлять перероблені матеріали. Завдяки цьому Marmoleum – екологічний сталий вибір покриття підлоги.

Природні інгредієнти
У виробництві лінолеуму використовуються три основні типи сировини: олія з насіння льону, деревне борошно (відходи з контрольованих лісопосадок) і волокна джуту, з яких виготовляється основа для нанесення лінолеуму.

Цю сировину отримують із природного середовища існування саме там, де вони ростуть і оновлюються, часто лише протягом 12 місяців. Джут і льон – це однорічні культури, які можна збирати так само, як пшеницю чи кукурудзу. Збирання смоли – це безперервний процес, а деревне борошно, відходи деревообробної промисловості, надходить із європейських виробничих лісів. Вапняк доступний у великому обсязі.

CO2-нейтральна лінійка продуктів
Завдяки своїм унікальним властивостям, натуральним інгредієнтам і сучасному виробничому процесу Marmoleum – це CO2-нейтральна лінійка продуктів, що проходять повний цикл «cradle to gate».

Дізнайтеся більше про екологічність лінолеуму Marmoleum в розділі відео

Marmoleum raw materials