Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor ziekenzalen en patiëntenkamers

Gemakkelijk schoon te maken

Medix Zürich AG

Slijtvast, bestand tegen inkepingen en gemakkelijk schoon te maken

Slijtvast, bestand tegen inkepingen en gemakkelijk schoon te maken: dit zijn drie van de belangrijkste vereisten waaraan de vloer in een ziekenzaal of patiëntenkamer moet voldoen. Forbo weet welke behoeften en speciale bezorgdheden er in de gezondheidszorg leven. Met ons ruime productassortiment staan wij klaar om u te helpen.

Onze Marmoleum-collectie is ideaal voor ziekenhuisafdelingen en patiëntenkamers waar een slijtvaste, hygiënische vloer moet liggen. Van onze natuurlijk bacteriostatische Marmoleum-vloeren is bewezen dat ze de vermenigvuldiging en verspreiding van infectie- en ziekteverwekkers zoals MRSA, norovirus, Acinetobacter baumannii en C. difficile een halt toeroepen. Zo dragen ze bij aan een gezondere, hygiënische omgeving en zijn ze een veilige oplossing in ziekenhuisafdelingen en patiëntenkamers.

Ook onze Sphera-collectie is perfect voor dit type omgevingen: deze vloer is niet alleen extreem slijtvast, maar heeft ook een SMART-top afwerkingslaag die het oppervlak uitstekend beschermt tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Bovendien is de vloer 100% vrij van ftalaten en heeft deze een erg lage uitstoot, waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte verbetert.

Slijtvaste, hygiënische en gemakkelijk reinigbare materialen

Marmoleum - de duurzaamste keuze

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, is sinds jaar en dag DE vloer voor de gezondheidszorg. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kies je voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ontdek de collectie

hagajuliana
Eternal Wood 10842 & 10852

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Sphera - homogeen vinyl

Dankzij de SMART-toplaag is Sphera zeer goed bestand tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer ideaal voor ruimtes met veel passage die gemakkelijk vuil worden. Sphera is een onderhoudsvriendelijke, ftalaatvrije homogene vinylvloer die een hygiënische omgeving garandeert. Deze op de productielijn gecoate en daarna gebosseleerde vloer ziet er prachtig uit en is uiterst slijtvast.

Ontdek de collectie

Sphera Element