Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor wachtzalen

Een ontspannen, uitnodigende sfeer

Waiting area

Zones met veel passage

De wachtzalen van een ziekenhuis voelen veel gezelliger aan als er een ontspannen, uitnodigende sfeer heerst. Tegelijk moet de vloer in deze ruimtes bestand zijn tegen veel passage en mensen die er eten en drinken. Waar veel mensen rondlopen en stoelen worden verschoven, is een slijtvaste vloeroplossing een must. In ons ruime productaanbod zit vast een oplossing die bij uw behoeften past.

Kies een vloer die:
• Extra geluiddempend is
• Inspireert
• Een ontspannen, uitnodigende sfeer creëert
• Slijtvast is
• Gemakkelijk te reinigen is

Creëer een ontspannen, uitnodigende omgeving

Marmoleum – de duurzaamste keuze

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, is sinds jaar en dag DE vloer voor de gezondheidszorg. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kies je voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ontdek de collectie

Marmoleum Splash 3432
Flotex Colour (2019) - 946005, 06, 07, 39, 32, 20

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Flotex en Marmoleum hebben de prestigieuze "Seal of Approval" ontvangen van Allergy UK.

Ontdek de collectie

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Eternal
Sphera Element

Sphera - homogeen vinyl

Dankzij de SMART-toplaag is Sphera zeer goed bestand tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer ideaal voor ruimtes met veel passage die gemakkelijk vuil worden. Sphera is een onderhoudsvriendelijke, ftalaatvrije homogene vinylvloer die een hygiënische omgeving garandeert. Dit op de productielijn gecoate en daarna gebosseleerde vloerproduct ziet er prachtig uit en is uiterst slijtvast.

Ontdek de collectie

Allura - luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen en de voordelen van sterke, comfortabele vinyltegels? Maak dan kennis met onze nieuwe Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek de collectie

Allura 60305dr 62485dr
Sarlon Zebrano

Sarlon - akoestisch vinyl

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs.

Sarlon is een geluiddempende vloer die op elk vlak uitstekend presteert. Ideaal voor wachtzalen dus, waar geluidshinder een probleem kan zijn. Deze vloeroplossing vermindert het contactgeluid met 15 tot 19 dB. Sarlon heeft slechts een minimum aan reiniging en onderhoud nodig en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs.

Ontdek de collectie