Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor gangen

Slijtvaste, veilige vloerbedekking

Abenra Hospital Denmark

Slijtvast, slipbestendig en onderhoudsvriendelijk

Gangen zijn drukke, bruisende plaatsen waar een slijtvaste, veilige vloerbedekking geen overbodige luxe is. Wij bieden tal van producten die niet alleen duurzaam en geluiddempend zijn, maar ook snel te plaatsen, uitzonderlijk slijtvast én slipbestendig.

De miljoenen vierkante meters van onze vloerbedekkingen die jaarlijks in zorginstellingen over de hele wereld worden geplaatst, zeggen genoeg: Forbo kent als geen ander de behoeften en speciale bezorgdheden voor vloeren in de gezondheidssector.

Kies een vloer die:
• Slijtvast is
• Snel te plaatsen is
• Gemakkelijk te reinigen is

Gangen horen onlosmakelijk bij een gebouw. In deze zones is een geluiddempende, slijtvaste en slipbestendige vloer allesbehalve een overbodige luxe.

Marmoleum - de duurzaamste keuze

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, is sinds jaar en dag DE vloer voor de gezondheidszorg. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kies je voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ontdek de collectie

hagajuliana
Flotex Colour (2019) - 946005, 06, 07, 39, 32, 20

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Flotex en Marmoleum hebben de prestigieuze "Seal of Approval" ontvangen van Allergy UK.

Ontdek de collectie

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

stone Marmor
Sphera Element

Sphera - homogeen vinyl

Dankzij de SMART-toplaag is Sphera zeer goed bestand tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer ideaal voor ruimtes met veel passage die gemakkelijk vuil worden. Sphera is een onderhoudsvriendelijke, ftalaatvrije homogene vinylvloer die een hygiënische omgeving garandeert. Dit op de productielijn gecoate en daarna gebosseleerde vloerproduct ziet er prachtig uit en is uiterst slijtvast.

Ontdek de collectie