Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Covid-19 - Social distancing

Social Distancing

De anderhalve-meter-samenleving is voorlopig nog een feit. Hoe stimuleer je mensen om de nodige afstand te bewaren? Wij adviseren u graag over het herinrichten van uw ruimte door middel van tijdelijke of permanente zonering.

Social distancing

Intro

Wij nemen onze verantwoordelijkheid in alle regio's door de verspreiding van het virus te beperken en de gezondheid en veiligheid van onze klanten, zakenpartners en medewerkers zo veel mogelijk te beschermen. Ons bedrijf houdt zich in ieder geval strikt aan de regels die zijn uitgevaardigd door overheden en lokale gezondheidsautoriteiten in alle landen waar we zaken doen.

Social distancing wordt de komende tijd het nieuwe normaal. Om mensen te helpen veilig te blijven ontwikkelen we nieuwe producten en inspiratie. Wij adviseren u graag over hoe vloeren kunnen helpen om de nodige afstand te bewaren.

Onze klantenservice en vooral onze 24/7 ForbOnline service is zeer populair gebleken en zal u blijven ondersteunen in alle gevallen waarin u in staat bent om door te gaan met uw projecten. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw lokale accountmanager, klantcontactpersoon of de afdeling klantenservice wereldwijd.

Social distancing

Om de voorgeschreven afstand tussen de klanten te bewaren, hebben veel winkels tijdelijke markeringen op de vloer aangebracht. Dit is misschien nuttig voor nu, maar het is niet echt een permanente oplossing. De schoenzolen van duizenden klanten vernietigen de markeringen snel, waardoor ze onbruikbaar worden.

Als u denkt aan oplossingen op lange termijn, kunnen afstandsmarkeringen van Marmoleum, Vinyl of Flotex ook direct worden verwerkt in de planning en het ontwerp. De materialen worden ter plaatse individueel gesneden en stevig in de vloer geïntegreerd. Ze zijn robuust, eenvoudig te reinigen en hebben in het geval van Marmoleum zelfs een antibacteriële werking.

Marmoleum Way finding

Oplossingen

Oplossingen

Nu de lockdown geleidelijkaan afneemt en lokale overheden regels hebben opgesteld hoe landen zich langzaam en veilig weer kunnen 'openstellen', wordt het duidelijk dat sociale distantie voor langere tijd een normaal onderdeel van het leven zal zijn.

Om mensen te helpen veilig te blijven bij dit nieuwe gedrag, hebben we een aantal producten ontwikkeld en bieden we u oplossingen om hiermee te kunnen omgaan en ook plezier te hebben in het ontwerp van uw vloer.

Coral Logo schoonloopmat

Een Coral logo schoonloopmat is de manier om helder en snel met bezoekers te communiceren. Direct bij de inkom breng je een duidelijke je boodschap over. Naast de 4 standaard matten (115x80cm – inclusief vinylrand) kan je ook kiezen voor een schoonloopmat met eigen logo of opdruk.

De vier ontwerpen worden aangeboden tegen een speciale prijs, omdat het niet onze bedoeling is om hier winst mee te maken, maar om iedereen te ondersteunen bij het streven naar veiligheid.

CONTACTeer ONZE CUSTOMER SERVICES afdeling voor meer info

Coral Logo entrance mats

Pijlen in tapijttegels

Alle 40 kleuren in onze Tessera Layout en Outline tapijttegelreeksen kunnen worden gebruikt om directionele tegels te produceren. U kiest eenvoudigweg de kleur van de achtergrondtegel en die van de contrasterende pijl. Ook Flotex tegels met pijlen kunnen worden gemaakt.
Contacteer ons voor meer info

Arrows in Carpet Tiles

Allura Cirkels

Allura cirkels zijn onderdeel van de nieuwe Allura 2020 collectie, tegels van 50x50cm waarbij een cirkel van Ø40cm is uitgesneden. De losse cirkels in combinatie met de uitgesneden vierkanten kunnen gecombineerd worden met andere kleuren uit de collectie, om zo de sociale afstand te bevorderen, ideaal in openbare ruimtes zoals winkels om een wachtrij te creeëren.
Contacteer ons voor meer info

Allura circels

Digitaal geprint vinyl

Ons digitaal geprint vinyl stelt u in staat om uw eigen unieke vloer te ontwerpen in de hoge kwaliteit van onze heterogene vinylvloeren. Pijlen en cirkels kunnen eenvoudig worden geprint op het vinyl, wat kan worden gebruikt om de sociale afstand te bevorderen.
Contacteer ons voor meer info

Digital printed vinyl

Flotex Vision

Een gevlokte Flotex-vloer bevat meer dan 70 miljoen vezels per vierkante meter. Op die ondergrond met een ongezien hoge densiteit kunnen we probleemloos printen. Dat maakt een kleurrijk design mogelijk met levensechte afbeeldingen in een hoge resolutie die de scherpte van een foto benadert. Alle kleurschakeringen en tinten zijn mogelijk. Flotex Vision is ideaal voor het printen van pijlen, cirkels of andere vormen om mensen te stimuleren afstand tot elkaar te houden.
Contacteer ons voor meer info

Flotex Vision

Marmoleum Aquajet

Bent u op zoek naar iets unieks, dat ook stevig en duurzaam is? Met de Aquajet-watersnijtechnologie kunnen we de meest nauwkeurige en gedetailleerde vloerontwerpen maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld pijlen, cirkels of elke andere gewenste vorm in een Marmoleumvloer graveren, waardoor mensen 1,5 meter afstand kunnen houden.
Contacteer ons voor meer info

Marmoleum Aquajet

Fast Flooring

Snel, gemakkelijk en voordelig. Fast Flooring van Forbo is een collectie volledig lijmvrije vloerbedekkingen, waaronder schoonloopsystemen en interieurvloeren. Voor een maximale flexibiliteit zijn ze verkrijgbaar in banen, tegels en planken.
Fast Flooring is snel en gemakkelijk te installeren en daardoor een uitstekende vloerkeuze voor tijdelijke ruimtes, bijvoorbeeld in ziekenhuizen.
Ontdek onze collectie Fast Flooring

Fast flooring logo

Inspiratie

Referenties

Op onze website vind je heel veel referenties in verschillende segmenten, landen en met verschillende Forbo vloeroplossingen.
Bekijk onze referenties

Glasgow Caledonian University

Online consult

Boek een online consult

Werk jij van thuis aan projecten en heb je advies nodig? Wil je je klant inspireren met slimme oplossingen? Of je kennis over de duurzaamste vloer opschroeven? Of ben je op zoek naar inspiratie of een alternatief? Boek een online consult en wij adviseren en inspireren je graag op afstand.

Contacteer ons voor een online consult

Online consult

Vloerontwerp

Vloerplanner

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe vloer? Gebruik onze vloerplanner om je nieuwe vloer uit te zoeken en kijk hoe deze eruit ziet in verschillende ruimtes.

Naar de vloerplanner
Wij bieden een nieuwe functie in deze tool: upload een foto van je ruimte (gratis) en ontdek welke vloeroplossing(en) het beste passen in deze omgeving.

Vloerplanner

Design Service

De mogelijkheden zijn eindeloos met onze brede waaier aan collecties, de diversiteit aan dessins en kleuren. Om u te helpen bij het ontwerpen van een plattegrond bieden wij u de Forbo Design Service aan. De ontwerpen of de Forbo Design Service gaan verder dan het combineren van kleuren en dessins. Verrassende ruimtes en sfeer kunnen worden gecreëerd door gebruik te maken van verschillende materialen. Wilt u meer weten over de Forbo Ontwerpservice?
Contacteer ons design team

Designstudio