Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Advies bij het 1,5 meter beleid

Snelle oplossingen voor zonering

De anderhalve-meter-samenleving is voorlopig nog een feit. Hoe zorg je ervoor dat de anderhalve meter afstand voor jouw werknemers goed wordt gehandhaafd? Wij adviseren je graag over herindeling van de werkplek door tijdelijke of vaste zonering.

Marmoleum Cocoa 3584-3581-3370

Vloeroplossingen bij uitvoering van het anderhalve meter beleid

Zonering, het visualiseren van een deel van de ruimte, activeert het onderbewuste in het houden van afstand en geeft aan hoe groot de persoonlijke werkruimte is van iedereen. Hieronder een aantal mogelijkheden voor zonering en markering op de vloer om je omgeving zo snel mogelijk aan te passen aan de nieuwe norm.

Mogelijkheden voor zonering en markering:
● vinyl cirkels
● vloerbelijning met tape
● schoonloopmatten
● zonering in vloerplan (met behulp van onze ontwerpservice)

Er is veel informatie te vinden over de anderhalve-meter-economie en de aanpassingen die in de kantoren, het onderwijs, de zorg, hotels, restaurants etc. nodig gaan zijn. Wij gaan hierover graag met je in gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

cirkel eternal

Zonering m.b.v. vloercirkels van vinyl

Onze Eternal projectvinyl collectie is uiterst geschikt voor de creatie van cirkels met een diameter van 1.5 of zelfs 3 meter. Hiermee kan op een subtiele manier de gewenste veilige afstand worden aangegeven. Kies voor een cirkel in een neutrale kleur zodat deze eenvoudig te integreren valt in een reeds bestaand ontwerp zonder al te veel aandacht te trekken. Vooral in kantooromgevingen zijn cirkels een makkelijke en snelle oplossing om te afstand te bewaren.

Let op: Eternal vinyl vloercirkels zijn Made to Order en worden pas gesneden na opdracht. Informeer naar de kosten en levertijden

Beschikbare kleuren Eternal vinyl

eternal overzicht
eternal

Zonering met een eigen ontwerp

Ben je op zoek naar een vloer waarmee je je kunt onderscheiden? Een vloer die volledig voldoet aan jouw wensen, die je helemaal zelf kan ontwerpen? Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde loper met duidelijke richtlijnen of pictogrammen. Met ons digitaal geprint vinyl zijn de mogelijkheden eindeloos.

Digitale print is beschikbaar in Eternal projectvinyl en Step antislipvinyl. Beide collecties zijn leverbaar in banen van 2 of 4 meter breed, maar ook in cirkels met een diameter van 1.5 of 3 meter.

Meer informatie over de mogelijkheden van digitale print vind je hier

Vloertape voor belijning en markering

Hoe creëer je een veilige omgeving voor je werknemers, klanten, leerlingen of patiënten? Het managen van verkeersstromen wordt de komende tijd een hele uitdaging. Markeringen op de vloer kunnen helpen om voldoende afstand te bewaren. Voor de Marmoleum en projectvinyl vloeren van Forbo zijn geschikte tapes op de markt verkrijgbaar.

We zochten alvast voor u uit welke dat zijn. De tape moet immers wel tegen een stootje kunnen, langdurig blijven zitten en na afloop eenvoudig weggehaald kunnen worden zonder dat er vervelende lijmresten op de vloer achterblijven.

Bekijk hier de geschikte tapes voor Marmoleum en Projectvinyl.

vloerbelijning

Duidelijkheid start aan de inkom

Een Coral logo schoonloopmat is de manier om helder en snel met bezoekers te communiceren. Direct bij de inkom breng je een duidelijke je boodschap over. Naast de 4 standaard matten (115x80cm – inclusief vinylrand) kan je ook kiezen voor een schoonloopmat met eigen logo of opdruk.

Coral logo mat voordelen:
• Uitstekende visuele kwaliteit en heldere, aantrekkelijke kleuren
• Perfect voor ingewikkelde ontwerpen met meerdere kleuren
• Blijft vlak op de vloer liggen door de zware vinylrug
• Lange levensduur en hoge weerstand tegen zonlicht.
• Uitstekende prestaties in het opvangen van inloopvuil.

Geniet momenteel van een speciale aanbieding per set van deze 3 schoonloopmatten.

Neem hiervoor contact op met onze afdeling Customer Services

coral logomat
ontwerpservice

Zonering in een nieuw vloerplan

Hoe gaat het nu verder? Wat als je nieuwe pand pas volgend jaar opgeleverd wordt? Hoe wordt er dan omgegaan met social distancing? De antwoorden hebben we nog niet, maar de anderhalve-meter-samenleving lijkt voorlopig te blijven. Het zal een onderdeel moeten worden van ons systeem. Door middel van zonering op de vloer kan dit in het onderbewuste worden geactiveerd. Bijvoorbeeld met een inset van tapijttegels in een kantoorruimte. Of door het gebruik van een vloer in 2 verschillende kleuren. Denk ook aan het aanbrengen van een routing door het gebruik van een afwijkende kleur in de vloer.

Onze Nederlandse ontwerpservice heeft uitgebreide expertise in het maken van vloerplannen en ondersteunt en adviseert je graag over de mogelijkheden.