Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum – Topshield pro

Új felületkezelés a Marmoleum padlóburkolatokhoz

A fenntarthatóság, formatervezés és funkcionalitás terén a Marmoleum felülmúlhatatlan – és most még jobb lett! Jobb a környezetnek, jobban megőrzi a padlóburkolat megjelenését, és jobb az Ön számára is.

Museum Van Bommel Van Dam

3-szor jobb – erősebb padló

A Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum több szempontból is a legjobb padlóburkolat. A legújabb technológiák és többéves tapasztalatunk gyümölcseként megalkotott, továbbfejlesztett felületkezelés hosszabb ideig megőrzi a padlóburkolat megjelenését, és a könnyebb tisztítás érdekében simábbá teszi a felületét is. A Topshield2-ről a Topshield pro-ra váltva büszkén mondhatjuk, hogy a Marmoleum a legjobb természetes padlóburkolat.

Mitől lesz háromszor jobb a Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum?

jobb kopásállóság – A vastagabb felületkezelés még ellenállóbbá teszi a Marmoleum padlóburkolatot a kopással szemben, így hosszabb ideig maradhat szép.

Jobb foltállóság – Az új, továbbfejlesztett felületkezelési technológia a Marmoleum padlóburkolatot még ellenállóbbá teszi a foltokkal szemben, így megfelel a változó követelményeknek is – például annak, hogy mára már sok helyen használnak kézfertőtlenítő szereket.

Jobb tisztítás és karbantartás – Az innovatív alkalmazási technika és a Topshield pro felületkezeléssel simábbá tett felület biztosítja a Marmoleum padló egységes és tartós védelmét. Ennek következtében a felületen kevesebb szennyeződés rakódik le, és könnyebben tisztítható.

A javított felületkezelés alapja

Padlóburkolatunk egyedülálló tulajdonsága, hogy kétrétegű rendszerként működik, ezért baleset vagy több éves használat után javítható vagy felfrissíthető. Ez lehetővé teszi, hogy a padló hosszú időre megőrizze szépségét és funkcióit. A Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum padlóburkolatot „használatra kész” padlónak terveztük, amely nem igényel kezdeti karbantartást vagy polimer alkalmazását.

Sok ágazatban a kétrétegű rendszerek jelentik a normát, ha kiváló teljesítményre van szükség. Fa vagy fém festésekor először alapozót használnak a tartósság érdekében. A Topshield pro alapozó kötődik a linóleum felületéhez, létrehozva egy kezdeti védőréteget. A Topshield pro második rétege funkcionális: kemény, karcálló és szennyeződéstaszító bevonatréteget biztosít.

Marmoleum javított felületkezeléssel – Topshield pro

Topshield pro – alaposan tesztelt

A Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum a legjobb padlóburkolati megoldás. Alaposan teszteltük a laboratóriumunkban, a gyakorlatban és külső szakértőkkel is. A padlókat a végsőkig teszteljük, olyan helyzeteket szimulálva, amelyek a való életben szinte biztosan nem fordulnának elő – azért, hogy felmérjük ellenálló képességüket. A jól bevált Topshield2-et összehasonlítottuk az új Topshield pro megoldással.

Kopásállóság

A kopásteszt során megállapítottuk, hogy a Topshield2 50-szeri csiszolása adta ugyanazt az eredményt, mint a Topshield pro 150-szeri csiszolása. Ez 3-szor jobb teljesítményt jelent.

A Topshield2 már jó volt, a Topshield pro pedig még jobb lett.

Foltállóság

A világ változásával fejlesztjük a termékeinket is, minden alkalommal magasabbra téve a lécet. Például mára már széles körben használnak kézfertőtlenítőket. A padlóburkolatokat hagyományosan 30 percs 2 óra között tesztelik, mi azonban továbbléptünk, és kifejlesztettük a 24 órától és 96 óráig tartó expozíciós terméktesztünket. Sokféle kézfertőtlenítővel teszteltünk. A tisztítás után a Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum padlóburkolaton nem maradt vissza semmilyen folt.

Valódi körülmények között végzett tesztek

A laboratóriumi tesztek mellett a Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum padlóburkolatot a mindennapi életben is teszteljük. Ennek keretében összehasonlítjuk más termékekkel, így linóleummal, gumival és homogén PVC-vel, hogy lássuk, hogyan teljesít az új felület. Egy ilyen tesztre példa egy általános iskolai osztályterem, ahol egy különféle anyagokból mozaikszerűen összerakott padlót helyeztek el és használtak közel egy éven keresztül.

A tesztelés eredményei megfelelnek laboratóriumunk pozitív eredményeinek, és azt mutatják, hogy a Topshield pro nyújtja a legjobb teljesítményt a kopás- és foltállóság, valamint a tisztíthatóság tekintetében.

Harmadik fél által végzett tesztek

A TÜV épületgépészeti laboratóriumokat működtet. A szakértőik által elvégzett teszt egy extrém padlósérülési helyzetet szimulált, amelyben egy 100 kg súlyú, padlóvédővel nem ellátott bútorlábat húztak a padlón. Az eredmények szerint a Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum padlóburkolat messze megelőzi versenytársait. A teszt laboratóriumi körülmények közötti teljesítményt mér, és csak összehasonlításra alkalmas. A gyakorlatban sokkal több tényező befolyásolhatja az eredményt.

Miért érdemes a Marmoleum padlóburkolatot választani?

Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum:

Bizonyított teljesítményt nyújt – több millió négyzetméteren telepítették szerte a világon.

Egészségtudatos – A Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik, bakteriosztatikus, allergiaellenes, alacsony kibocsátású, ökológiai, és nem tartalmaz emberekre mérgező anyagot és műanyagot sem.

✔ Nem tartalmaz vegyi anyagokat.

Ellenáll a víznek még hosszú expozíció során is, hegesztés nélkül.

Kiváló higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik – A Marmoleum felületén nem tudnak elszaporodni az MRSA-hoz hasonló baktériumok, és sima felületének köszönhetően könnyen tisztán tartható.

Tartós és szép – A strapabíró és sima felület biztosítja a padló könnyű tisztítását.

Marmoleum-ellenőrzőlista – HU

Hosszabb ideig szebb

Bár a Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum családot úgy terveztük, hogy sokáig megőrizze megjelenését, fontos, hogy betartson néhány egyszerű tanácsot, amelyek segítenek hosszabb ideig megóvni padlója szépségét. Ön csak vegye figyelembe a háromszög minden elemét, és bízza a többit a Topshield pro felületkezeléssel ellátott Marmoleum padlóburkolatra!

Tisztítás és karbantartás
A háromszög egyik eleme a „tisztítás és karbantartás”. Ha vigyáz a padlóra, és csak szükség esetén tisztítja, hosszabb ideig marad szép anélkül, hogy viaszra vagy polimerre lenne szüksége. A megfelelő tisztítás és karbantartás időt és pénzt takarít meg.

Bejárati rendszerek
A jó bejárati szőnyeg minden épület nélkülözhetetlen kelléke, ha védeni akarja a padlót. Ez biztosítja, hogy a padló megjelenését fenyegető legnagyobb veszélyeket még azelőtt kezeli, hogy hathatnának rá.

Bútorvédelem
Ha megfelelő bútorlábvédőt használ az asztalokhoz és székekhez, azzal mindig megóvhatja a padlót. A bútorlábvédők alkalmazása segít abban, hogy a padló hosszabb ideig megőrizze újszerű megjelenését.

Szín- és mintaválaszték
A dizájn és a színválasztás az idő múltával befolyásolja a padló megjelenését. Például olyan iskolákba, ahová sokan járnak, és ahol kevés idő jut a takarításra, ajánlott lágyabb tónusú, márványosabb mintázatot választani.