Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Eternal Decibel

Az általános célú Eternal család valamennyi tagja (kivéve a digital printet) gyártható akusztikusan csillapító változatban, amely 17 dB lépéshang csillapítást biztosít. A minimális rendelési mennyiség 4400 m2.

Az Eternal Decibel vastagsága 3,0 mm, a viselet 0,7 mm. Az Eternal Decibel tartalmazza a rendszeres Eternal termékcsalád összes magas színvonalú funkcióját, beleértve a bevált PUR gyöngyház lakkozási védelmi technikát.

Az Eternal Decibel megrendelésével kapcsolatban kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi értékesítési képviselőkkel.

VISSZA AZ ETERNAL KOLLEKCIÓHOZ

Eternal Material 12432

PUR gyöngyház védelem

Eternal padlóink többsége Forbo bizonyított PUR gyöngyház lakkozási technológiával van ellátva. A lakkozási réteg alkalmazásának technikája biztosítja a PUR Pearl egyenletes eloszlását mind a felületen, mind a dombornyomás mélyebb területein. Ez segít megakadályozni, hogy az Eternal felülete besszenyeződjön és csökkenti a karbantartási költségeket. Az új, Eternal8 darabból áll, amelyek egy egyedi PUR Wood dombornyomással készültek, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtják az egész fafaragásnak köszönhetően, beépített gyöngyhatással. A matt dombornyomott lakkréteg biztosítja a legmagasabb szintet mind a vegyi anyagok, mind a kopás ellen.

Eternal 12422