Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ultimális padlóburkolási megoldások a nyilvános helyeken

A szabadidős helyszíneken eltöltött idő sokkal többről szól, mint a tevékenységek, amelyekben részt vesznek a látogatók. A belső rendszer és az általános hangulat hatása döntő szerepet játszik abban, hogy a látogató ultimális élményben részesüljön.

1119525_small_p18-A
Allura Premium

Allura luxury vinyl tiles

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.
Gyártása és tervezése Európában történik.

Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál.
KATTINTSON A ALLURA

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.
A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.

KATTINTSON A FLOTEX

Flotex Linear Cirrus
Marmoleum Leeds City Museum

Marmoleum

A Marmoleum, a fenntartható padló megoldásaink gazdag színválasztékát, kiváló kopásállóságát és karcolásállóságát kínálja, valamint a sérült felületek javítását.

KATTINTSON A MARMOLEUM