Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Folyosók és járdák

A folyosók zajos helyek, és tartós és biztonságos padlót igényelnek. A Forbo stílusos és praktikus padló megoldásokat kínál, például:

• Biztonsági padló a tanulók és a látogatók csúszásainak és utazásainak csökkentésére
• Akusztikus megoldások zajcsökkentésre
• Kemény padlóburkolat, amely évek óta jól néz ki
• Könnyen tisztítható, alacsony fenntartású padlóburkolat

Tedd személyessé
Jelek és alakzatok építhetők be a padlóba, hogy érdeklődést keltsenek, és segítsék a tanulókat és a látogatókat az épület körül.

 PV_acoustic_2012_P10
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.

Sarlon acoustic flooring

Sarlon akusztikus padlózati megoldás Alcsonyabb zajszennyezés elérése következtében egyrészt a stresszt csökkenteni, másrészt a jóérzet és kényelem megörzőse az embereknek nagyon fontos a megfeleő munka és tanulás következtében. Az akusztikus project vinil kollekcióban olyan sorozatot fog találni, ahol teljes akusztikus padlózati megoldást tud találni bármely applikációhoz.

A legjobb módja, hogy csökkentsünk ha megtaláljuk a forrást. Éppen ezért akusztikus padlók a kulcs amikor a zajszennyezés csökkentéséről van szó. Forbo Flooring specialista az akusztikus padlók terén több mint 30 éves tapasztalattal. Az akusztikus vinil sorozat 15,17 &19db.

Sarlon acoustic
Flotex Vision

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.