Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Első benyomás

Megcsúszások csökkentése
A fő bejáratoknál használt bejárati szőnyeg eltávolítja a talaj és a kerekes forgalom szennyeződését és nedvességét, így biztosítva a tiszta, rendezett és biztonságos fogadást a tanulók és a látogatók számára.

Az első benyomás számít
A bejárat személyre szabható iskolai gerinccel vagy üdvözlő üzenetgel, ami egy professzionális és barátságos bejárati területet teremt az iskola / főiskola / egyetem számára.

Tanácsok nem csak termékek
Olyan bejárati rendszereket, rugalmas anyagokat és textiltermeket gyártunk, hogy a Forbo megértse a teljes megoldás hatását. Pártatlan tanácsokat adunk arra vonatkozóan, hogyan lehet legjobban megtervezni a bejárati terület méretét és kialakítását, és hogy a hatékony bejárat hosszú távon hogyan takaríthat meg tisztítási költségeket.

1115499_small_p18-B
Entrance flooring Coral

Coral

A Coral Textile "clean-off" tartományai speciálisan arra vannak tervezve, hogy speciális tisztítási funkcióval rendelkezzenek mely a különböző helyszínek igényeinek megfelelnek.

Nuway

A merev bejárati rendszerek Nuway kollekcióját olyan területek bejáratára tervezték, ahol magas szintű gyalogos és kerekes forgalom tapasztalható.
Nézze meg NUWAY OLDALAKAT

Nuway entrance flooring