Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Különleges padló a tengerészek számára

A tengerjáró és utasszállító kompok számára az egyik legnehezebb terület, ahol magas színvonalú megjelenést biztosítanak, a padló. Az intenzív forgalom és az IMO tanúsítás puszta mennyisége kulcsfontosságú tényező a padlóburkolat meghatározásakor. Alatt 2 ajánlott padló termék kifejezetten a tengeri környezetben.

LETÖLTÉS A TENGERI BROCHURE

Marine Flotex FR Image
Flotex FR

Flotex FR

A Flotex FR - IMO egy olyan padlóburkolat, amely teljes mértékben megfelel az MSC 61 (67) IMO-határozat követelményeinek: 1. melléklet: a 2. rész és az IMO MSC 61 (67) által módosított A.653 (16) IMO-határozat 1: 5. rész

Előnyök:
• A Nylon 6.6 magas tartósságot biztosít
• Higiénikus
• Könnyen tisztítható; Könnyen eltávolítja a szennyeződéseket a rövid nejlonszálak miatt
• Bakteriosztatikus
• Jobb beltéri levegőminőség
• csúszásgátló

LETÖLTÉS A Flotex FR Technical Specification

Coral T32 FR

Ez a speciálisan módosított Coral T32 változat megfelel a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) tűzvédelmi előírásainak.

A fonalat és a háttámlákat úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljenek az IMO "Wheelmark" eléréséhez szükséges szigorú füst toxicitásnak és az alacsony lángterjedésnek.

Ennek eredményeképpen a Coral T32 FR biztonságosan használható cruise liners, utasszállító kompok, charter hajók és egyéb tengerjáró hajók számára, olyan offshore létesítmények mellett, ahol a Wheelmark minősítésre van szükség.

LETÖLTÉS CORAL T32 FR MŰSZAKI ADATOK

Coral T32 Marine