Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Flooring a közlekedésben

A Forbo egy igazán átfogó és megfelelő szállítási padlótermék-portfóliót kínál a vasúti, autóbusz- és tengeri ágazatok számára. A portfólión belül bejárati rendszerek, biztonsági padlók, vinil padlók, linóleum padlók, textilszőnyegek, rozsdamentes padlók, ragasztók, kiegészítők és szerelőeszközök.

A legszélesebb körű tervezési és színválasztási lehetőségek:
Látni fogja, hogy a lehető legszélesebb választékot kínáljuk a piacon elérhető dizájn- és színválasztási lehetőségeknek. Ha valami teljesen egyediet szeretne, akkor tapasztalt házon belüli tervezői csapatunk együttműködik veletek, hogy tökéletesen kidolgozott padlóburkoló megoldásokat kínáljon.

Teljesen hitelesített:
Termékeink teljesen hitelesek és kombinálják a tartósságot, kiváló tűzálló tulajdonságokkal és nagyszerű esztétikával. A Forbo több éves tapasztalattal rendelkezik az anyagi ütemezés és a speciális logisztikai követelmények tekintetében, mind a szállítóeszközök új felépítésére és felújítására.

A Forbo használatával:
• Az egyetlen burkolat forrása az összes padlóra vonatkozó követelménynek
• A padlóburkolatok legnagyobb és legváltozatosabb választéka
• Egyéni tervezési szolgáltatás
• Globális tanácsadás, támogatás és határokon átnyúló projektmenedzsment

Garantáljuk a piacon kapható legjobb termékek kombinációját, valamint az összes szükséges szakértői tanácsot, amelyet egy szakosodott szállító nyújt.

Marmoleum in Dutch Railways