Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bejárat

Megcsúszások csökkentése
A főbejáratoknál használt bejárati szőnyeg eltávolítja a talajt és a kerekes forgalom szennyeződését és nedvességét a tiszta, rendezett és biztonságos vendéglátóhely biztosítása érdekében.

Az első benyomások számítanak
A bejárat személyre szabható logóval vagy üdvözlő üzenetgel, ami egy professzionális és barátságos bejárati területet teremt a boltban vagy a kiskereskedelemben.

Tanácsok nem csak termékek
Olyan bejárati rendszereket, rugalmas anyagokat és textileket gyártunk, amelyekkel a Forbo megérti a teljes megoldás hatását. Pártatlan tanácsokat adunk arra vonatkozóan, hogyan lehet legjobban megtervezni a bejárati terület méretét és kialakítását, és hogy a hatékony bejárat hosszú távon hogyan takaríthat meg tisztítási költségeket.

CORAL-BRUSH_BLEND_5742_OFFICE
Coral

Coral

A Coral Textile "clean-off" tartományai speciálisan arra vannak tervezve, hogy speciális tisztítási funkcióval rendelkezzenek mely a különböző helyszínek igényeinek megfelelnek. Nézze meg Coral OLDALAKAT

Nuway

A Nuway kollekcióját olyan területek bejáratára tervezték, ahol magas szintű gyalogos és kerekes forgalom tapasztalható. Nézze meg NUWAY OLDALAKAT

Nuway entrance flooring