Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Általános forgalmi területek

A munkatársak és a látogatók által gyakran használt területeken a padlóburkolatoknak képesnek kell lenniük elbírni a napi gyalogos forgalmat, miközben könnyen tisztíthatók és esztétikailag kellemesek maradnak.

1115499_small_p18-B
Allura premium

Allura

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.

Gyártása és tervezése Európában történik. Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál

KATTINTSON AZ Allura

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét..
KATTINTSON AZ ALLURA

Linoleum
Sarlon acoustic

Sarlon akusztikus padlóburkolat

A zaj alacsonyan tartása az általános forgalmi területeken sokszor okoz problémát. A Sarlon akusztikus vinil választéka számos akusztikai megoldást kínál sokféle kivitelben. Az alacsonyabb zajszennyezés elérése elengedhetetlen a stressz csökkentéséhez és a dolgozó vagy tanulók jólétének, kényelmének és hatékonyságának előmozdításához.

Egyedülálló a Forbo-nál, az akusztikus vinil padlóburkolatok egyetlen átfogó gyűjteményében megtalálja a legszélesebb skálát, amely egy teljes akusztikus padló megoldás elérésére szolgál minden alkalmazáshoz.

KATTINTSON AZ AKUSZTUSI PADLÓHOZ