Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Altalános forgalmi területek

Akár segíteni szeretné az ügyfelek navigációját, akár a kiemelkedő megjelenítési területek kihasználását, az Ön által választott padló kialakítás döntő szerepet játszhat abban, hogy ügyfeleit az üzlet bármely környezetében irányítsa.

A Forbo változatos portfóliójának köszönhetően a természetes folyós sétányok létrehozása a szemet gyönyörködtető vagy egyedülálló jellegűvé teszi.

1127213_small_Baxters_1_39L
Project vinyl

Eternal általános rendeltetésű vinil

Több mint valaha. Ha a Forbo új Eternal általános rendeltetésű vinil kollekciójához fordul, észre fogja venni a nagyszerű kombinációját a korszerű designnak erős tartós célokra. Bármilyen alkalmazásban.
A gyűjtemény a kiegyensúlyozott fa, kő és absztrakt minták mellett egy átfogó, modern színpalettát mutat be, melyek egész biztosan kiegészítik majd a belső designját az épületének.

KATTINTSON A Eternal

Marmoleum

A Marmoleum, a fenntartható padló megoldásaink gazdag színválasztékát, kiváló kopásállóságát és karcolásállóságát kínálja, valamint a sérült felületek javítását.

KATTINTSON A Marmoleum

Marmoleum Modular
Allura luxury vinyl tiles

Allura

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.
Gyártása és tervezése Európában történik.

Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál.
KATTINTSON A Allura

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.
A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.

KATTINTSON A Flotex

Flotex linear
Bespoke digital print project vinyl

Bespoke digitálisan nyomtatott vinil

Bespoke digitális nyomtatás egy forradalmian új nyomtatott padló, mely nagyon kifejező, új lehetőségeket biztosít a terek központosítása érdekében. Válasszon több ezer képből, melyek arra lettek tervezve, hogy ön felhasználja. Válasszon a több ezer kép közül a különböző padló tervekhez. Bármely méret vagy komplexitás esetén a digitális nyomtatás élénk, erős képeket alkot, 6 szín és 600dpi magas felbontás mellett.