Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fenntarthatóságra vonatkozó céljaink

Számunkra a legfontosabb, hogy - akár a munkahelyén, akár az otthonában – padlózati megoldásainkkal hozzájárulhassunk és biztosíthassuk a biztonságos és higiénikus környezetet. A Forbo eme filozófiájának 3 pillére van: „Egészség & Biztonság”, „Egészség & Higiénia” és „Egészség & Jólét”.

CHO full logo

Az egészség

Ha az egészséget említjük, akkor egy biztonságos, tiszta és kényelmes környezet jut eszünkbe akár az otthonunkról, akár a munkahelyünkről van szó. Azonban az egészég valójában ennél többről szól: meghatározza az életünk minőségét. Padlózati termékeinken keresztül az a célunk, hogy hozzájáruljunk az egészségéhez és jólétéhez – bármely környezetről legyen is szó. Ezért is köteleztük el magunkat, hogy a fenntarthatóságon keresztül elköteleződésünk az Ön egészsége.

Egészség

Egészség & Biztonság

Biztonságos beltéri környezetben a padlózat nem mérgező, alacsony kibocsátású és megfelel minden nemzetközi sztenderdnek. Ezen felül, egy biztonságos padlózatot balesetmegelőző tulajdonságokkal terveznek, pl. segítenek a látássérülteknek a tájékozódásban és megnyugtató a demenciában szenvedő betegek számára. A tiszta tereknek és műtőknek is biztosítja a biztonságos környezetet.

CHO primairy school freestanding

Egészség & Higiénia

A higiénikus padlózati termékek aszerint lettek megalkotva, hogy könnyen tisztíthatóak illetve kontrollálhatóak legyenek a finom por mennyiségét illetően, illetve megelőzhető legyen az allergén anyagok elszaporodása. A higiénikus padlózati megoldás nagyon fontos olyan helyiségekben pl. ahol az alkalmazás ezt megköveteli: akár egy high tech tisztaszobáról, egy érzékeny eszközről, egy olyan egészségügyi intézményről van szó, ahol a fertőzések kontrollálása a legfontosabb, vagy akár egy napközi, ahol a játékoké a főszerep. És ne feledjük talán a legfontosabb szereplőt: a minőségi szennyfogó szőnyegek szerepét, melyek elsőként előzik meg a piszok és por bejutását az épületekbe.

CHO Hygiene freestanding

Egészség és jólét

A jólét és komfort érzete elérhető azoknak a faktoroknak a stimulálásával, melyek az érzékszerveinkre hatnak. Így, a padlózati megoldások is hozzájárulnak mindehhez pl. az akusztikus minőség formájában, vagy szerepet játszhatnak a hő komfort érzetében vagy akár elősegíthetik a természetes fényforrások kedvezőbb hatását, nem beszélve azokról a természetes anyagokról, amelyek hozzájárulnak a stressz csökkentésében. A színein és dizájnjain keresztül a padlózat képes atmoszférát teremteni a belső terekben, az embereknek nyugodtabb és komfortosabb érzetet adva vagy akár energikussá téve őket. Ezért mi abban hiszünk, hogy a természetes és fenntartható anyagok biztosítják a legjobb minőségű alapot a hosszú távú egészség és jólét eléréséhez.

CHO university freestanding