Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Még jobb belső környezet teremtése

A padlózatok mindig is lényeges részei az épületek belső tereinek, hiszen minden négyzetméteren jelen vannak, akár egy iskoláról, akár egészségügyi intézményről, munkahelyről, szabadidőközpontról vagy akár az otthonunkról legyen szó. A Forbo padlózatai aszerint lettek tervezve, hogy hozzájárulhassanak egy biztonságos, higiénikus és kényelmes belső környezet létrehozásához, azaz hozzájárulhasson az egészségünk megőrzéséhez.

CHO cleaner
CHO primairy school

Iskolák & Napközik

A gyermekek legtöbb idejüket „bent” töltik: otthon illetve az iskolában. Napjainkban, a mért belső környezeti levegő minőségi paraméterek azt jelzik, hogy a gyermekek az általános iskolákban nagy koncentrációban vannak kitéve a CO2-nak és a megnövekedett illékony szerves vegyületeknek illetve a biológiai szennyezettségnek. Az asztma és az allergiás megbetegedések a legelterjedtebb krónikus betegségek a gyermekek között és számuk az elmúlt évtizedekben gyorsan nőtt. Azonban ezeket a betegségeket nem feltétlenül kell a genetikai változásokra fogni, sokkal inkább a környezeti változások és az életstílus változásai okozzák.

A Forbo Marmoleum terméke felújítható természetes nyersanyagokból készül, amely PVC-mentes, alacsony káros anyag kibocsátású és könnyű takarítani. Együtt egy jól fektetett szennyfogó szőnyeggel biztosíthatunk egy jobb belső környezetet az oktatási intézményekben.

Irodák & és más munkakörnyezetek

Az irodák az egyik legsztenderdizáltabb helyiségek egy épületen belül, majdhogynem ugyanolyan karakterekkel, elhelyezkedésüktől függetlenül – a világ bármely pontján. Légkondicionálók és mechanikus szellőztetés, csakúgy mint a mesterséges megvilágítás – ezek a tényezők mind nagy mennyiségű energiát igényelnek, melyek hatással vannak belső környezetünkre. Ahogy egyre többet tudunk meg és tapasztalunk a minőségi irodai tervezés hatásairól, a dolgozók jólét érzéséről és produktivitásáról, világossá vált számunkra, hogy egy inspiráló beltér, amely lehet egyedi és játékos is egyben, lehetőséget nyújt egy ösztönző munkahely kialakítására.

A padlózat, amely az emberi tervezés minőségét demonstrálja, lehet vibráló vagy inkább természethez közeli és kényelmes. Javíthatja az akusztikát, erősítheti a természetes fényforrásokat – e termékeink prominens helyet foglalnak el kollekcióinkban.

CHO office
CHO Leisure & Hospitality

Kiskereskedelem & Szabadidő

Mint ahogy a kiskereskedelmek és szabadidő központok leginkább az egyénekre és a márkákra fókuszálnak, ők kiemelten egy más aspektusból nézik a kényelment és jólétet, mialatt a biztonság és higiénia ugyanolyan fontos. A gyors és könnyű installálhatóság, a könnyen tisztíthatóság és karbantarthatóság a lényege a kiskereskedelmek padlózati elvárásainak.

Mind az egyedi tervezésű padlózatok, mindpedig a könnyen installálható, szabadon fektethető modulok megtalálhatóak kollekcióink széles választékában.