Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Egészségügy, a fenntarthatóság következő lépése

A környezetvédelmi vita már régóta egy jövőorientált irányba mutat: vigyázva arra, hogy mi számít a jövő generációi számára. A tényleges helyzet egyértelművé teszi, hogy az igazán fontos: Most!
Az ázsiai szmog, az óceán műanyag leves és a természeti erőforrások kimerülésével kapcsolatos aggodalmak olyan témák, amelyek ma is relevánsak. A Forbo Flooring Systems-nél a mai környezetre, valamint az Ön egészségére gyakorolt hatásokra koncentrálunk.

A nemzetközi trendjelentések az egészséget "az új vagyon" -ként írják le. A Delft Műszaki Egyetem beltéri környezetének új székhelye, az épületek egészségügyi minősítési rendszerei és a természet pozitív hatásainak kutatása a munkahelyen egyértelműen összekapcsolódnak az egészséggel.

CHO L&H freestanding
CHO house

A kulcs, azon környezeti hatások helyes felbecsülése és kontrollálása (termál, akusztikus, világítás és levegő minőség), melyek hatással vannak az emberekre és a megépített környezetükre, mégpedig azért, hogy a negatív hatásokat pozitívvá változtathassuk*.
Hogyan járulhat hozzá az emberek egészségéhez egy padlózatot gyártó cég? Úgy, hogy rendelkezzünk olyan széles portfolióval, mely bármely helyiségbe a legtökéletesebb megoldást tudja kínálni.
Az „elkötelezettek vagyunk az egészségünkért” kampánnyal az a célunk, hogy mindenki, aki bármilyen kapcsolatban is van a padlózatainkkal, érezze azon törekvéseinket, mellyel egy még jobb belső környezetet alkothatunk.
* Prof. dr. ir. Philomena M. Bluyssen: A belső környezet kézikönyve