Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vezetőképes és tisztaszoba burkolatok

Installációs termékek

Alapozók, előkenők

Euroblock Multi 026 szigetelő előkenő

Oldószermentes szigetelő előkenő cementesztrich maradék nedvesség bezárásához (4 CM %-ig), a felületi szélterületek erősítéséhez
Oldószermentes, könnyű felhordás, kedvező terülő képesség, nem gyúlékony, gyors száradás

Termék ref.:026
SAP sz.:35355
Kiszerelés:10 l. (12.4 kg)
Felhasználás:1. vékony felhordásnál: cca. 50g/m² , (Vízzel oldani 1:1 arányban)
2. és 3. rétegnél cca. 50–75g/m²

026-Euroblock-Multi

044 Europrimer Multi

Univerzális tapadó alapozó anyag, mely növeli az aljzatkiegyenlítő összetevőinek tapadó képességét minden típusú nedvszívó és nem nedvszívó aljzat esetén.
Univerzális felhasználásra, nagyon alacsony VOC kibocsájtás, emicod EC1, kedvező terülő képesség

Termék ref.:044
SAP sz:36689
Kiszerelés:10 l. (10.1 kg)
Felhasználás:100-200 g/ m2-felhasználástól függően

044-Europrimer-Multi

049 Europrimer ABS

Alapozó Anyag mely növeli az aljzatkiegyenlítő összetevőinek tapadó képességét szilárd, köves aljzat esetében. Alkalmas szilárd, köves felső réteg javítására. Barátságos felhasználás, nem gyúlékony, kedvező terülő képesség. Alkalmas bármilyen típusú tiszta és folyamatosan száradó aljzat esetében.

Termék ref.:049
SAP sz.:34956
Kiszerelés:10 l. (10kg)
Felhasználás:100-150 g/ m2-felhasználástól függően

049-Europrimer-ABS

041 Europrimer EL

Alapozó anyag, mely megszünteti a rézszalag szükségességét vezetőképes padlóburkolat installációjánál.
Oldószermentes, nem gyúlékony, kedvező terülési képességgel, elektromos ellenálló képesség: <105 Ohm, a DIN 53 276 szabványoknak megfelelően.

Termék ref.:041
SAP sz.:37123
Kiszerelés:10 l. (10.1 kg)
Felhasználás:6-8 m²/l

041-Europrimer-EL

Aljzatkiegyenlítők

975 Europlan Special

Univerzális, feszültségmentes, tapadó, önterülő aljzatkiegyenlítő anyag, közepes igénybevételhez, egy menetben 8 mm vastag rétegig ásványi eredetű anyagból készült aljzatok egyenetlenségeinek megszűntetésére és öntött aszfalt * esetében is alkalmazható. Görgősszék ellenállás 2 mm vastagságtól. Emissziószegény, EMICODE EC 1R , GISCODE ZP 1, kevesebb pór, önterülés.

Termék ref.:975
SAP sz.:31994
Kiszerelés:23 kg
Felhasználás:Approx. 1.5 kg/m² –/mm vastagságra.

975-Europlan-Special

990 Europlan Direct

Univerzális, önkiegyenlítő, feszültségszegény, pór csökkentő tapadó, önterülő aljzatkiegyenlítő anyag, nagyon erős igénybevételhez, 20 mm vastag rétegig ásványi anyagból készült aljzatok egyenetlenségeinek megszűntetésére. Problémás aljzatokra is alkalmas, mint pl. magnézium aljzatok, öntött aszfalt * és nedvességtartalmú ragasztómaradványok esetében is Szivattyúzható, raklival teríthető. Legtöbb esetben nincs szükség előkenő alkalmazására. Görgösszékellenálás 1 mm vastagságtól. 90%-al kevesebb pórképződés, emissziószegény ,emicode EC1, parketta alatti aljzatokra is használatos

Termék ref.: 990
SAP sz.:34953
Kiszerelés:23 kg
Felhasználás:1,4 kg/m2 –/mm vastagságra

990-Europlan-Direct

991 Europlan Direct Rapid

Önterülő, csúcsminőségű, gyorsan száradó aljzatkiegyenlítő anyag, nagyon erős igénybevételhez, alkalmas 20 mm vastag rétegig cement alapú és egyéb köves anyagból készült aljzatok egyenetlenségeinek megszűntetésére. 20° C –os hőmérséklet, < 70%, -os átlagnedvesség esetén 3-4 óra múlva az aljzatkiegyenlítő alkalmas linóleum, tűfilc, szőnyeg, PVc burkolatok fektetéséhez. Görgősszékellenálás 1 mm vastagságtól. Kiválló terülő képesség, emissziószegény, emicode EC1, gyors száradás, feszültségmentes, maximális rétegvastagság: 20 mm, kevesebb pór.

Termék ref.:991
SAP sz.:29603
Kiszerelés:23 kg
Felhasználás:1,5 kg/m2 –/mm vastagságra

991-Europlan-Direct-Rapid

Forbo QuickFit Panels

A Forbo QuickFit rendszer magába foglalja az öntapadó MDF paneleket és a nedvességzáró hangszigetelő habot. A Forbo Qiuckfit rendszer gyors, egyenletes és könnyed kivitelezést biztosít, láthatatlan aljzatvarratokkal, kiváló nedvességzárással. Könnyen eltávolítható. A Forbo habbal kombinálva kitűnő hangszigetelő hatással bír: (Δ Lw= 23 dB az NEN-EN-ISO 140-8 és 717-2 standardoknak megfelelően).

SAP sz.:60696
Felhasználás:3,6 m2/ csomag-36 m2/ paletta

Forbo_Quickfit

Forbo Habtekercs

Polipropilén hab metalizált polopropilén fóliával laminálva. A fedő fólia egy öntapadós, áttetsző felső 20 cm-es réteget biztonsági varratoknak.

SAP sz.:64799
Kiszerelés:25 folyóméter tekercses PE hab, 100 cm széles,4,5 mm vastag

Forbo-Foam

Ragasztó

540 Eurosafe Special

Oldószermentes linóleum ragasztó, magas kezdeti tapadó képességgel. Alkalmazható a PVC tekercsek, lapok, habosított vinil, PVC hátlapú szőnyeg, gumi padló tekercsek és modulok, poliolefin padlóburkolatok ragasztásához. Oldószermentes, nem gyúlékony, könnyű és biztonságos alkalmazás, magas kezdeti tapadó képesség, erős kötésű, kedvező felhordási kapacitás, görgőszék ellenállás.

Ref: 540
SAP sz: 29403
Kiszerelés:10 l. (13 kg)
Felhasználás:0-350 g/m², a padlóburkolat hátlapjától
az állapotától és az aljzattól függ.

540-Eurosafe-Special

640 Eurostar Special

Emissziószegény linóleumragasztó kiváló kezdeti tapadó képességgel. Alkalmazható a PVC padlóburkolatok modulok és tekercsek, habosított vinil, PVC hátlapú szőnyeg, gumi szőnyegek tekercsek és modulok, poliolefin padlóburkolatok ragasztásához. Emisszió szegény, emicode EC1, oldószermentes, többcélú alkalmazás, könnyű és egyszerű alkalmazás, kedvező felhordási kapacitás, magas kezdeti és végső erősségű kötés, görgős szék ellenálló.

Ref:640
SAP sz:29611
Kiszerelés: 10 l. (12 kg)
Felhasználás: 225-275 g/m²

640-Eurostar-Special

641 Eurostar Special EL

Emissziószegény (alacsony kibocsátású) ragasztó kiváló kezdeti tapadó képességgel. Alkalmazható a vezetőképes szőnyeg, a vezetőképes PVC padlóburkolat tekercsekben és modulokban, vezetőképes gumi padlóburkolat tekercsekben és modulokban ragasztásához. Emissziószegény, emicode EC1, oldószermentes, nem gyúlékony, könnyen és biztonságosan alkalmazható, többcélú alkalmazás, kiváló kezdeti tapadó képesség, kedvező felhordási kapacitás, görgősszék ellenállás, elektromos ellenállás < 3*105 Ohm (EN 13 415).

Ref:641
SAP sz.: 53652
Kiszerelés: 10 l. (12 kg)
Felhasználás: TKB S1: 260-300 g/m²

B2: 300-400 g/m²

641-Eurostar-Special-EL

543 Eurosafe Deco

Kiváló minőségű oldószermentes ragasztó. Nem gyúlékony, oldószermentes, görgősszék ellenállás, kedvező felhordási kapacitás, egyszerű és biztonságos alkalmazás, magas végső kötés erősség.

Ref: 543
Kiszerelés:10 kg bucket
Felhasználás:100-150 g/m²

543-Eurosafe-Deco

Colorex hegesztő zsinor

Colorex hegesztő zsinor

Colorex tekercseket és minden tartozékát amit ezen az oldalon talál, lehet hegeszteni a Colorx hegesztő zsinórokkal melyek többféle színben elérhetőek annak érdekében, hogy passzoljanak a fő Colorex tekercsek színeihez.

4mm átmérőjű és 100m-es tekercsek a szabványméret.

Colorex-Welding_Rod

Befejező megoldások

Finishing megoldások a vezetőképes és tisztaszoba padlókhoz.

A nagyon szenzitív egészségügyi területeken és minden más területen ahol szigorú higiéniai követelmények vannak, nagyon fontos, hogy a padlótól a falig tartó átmentek vízállóak, tökéletesen higiénikusak és esztétikailag szépek legyenek. A mi integrált coving rendszerünk tökéletesen eleget tesz ezeknek a kritériumoknak ugyan azt a Colorex terméket használva. A rendszer a kollekció minden színében elérhető és a következő részeket tartalmazza:

White-Blank-Filler

Hajlított lábazati szegély

A hajlított lábazat szegély, ami tekercses kiszerelésű, az eredeti Colorexből lett vágva és hegesztve biztosítva a faltól falig tartó minőséget. A hajlított lábazati szegély alakítható ki a falra egy hajlított lábazat formálóval és egy mögöttes profillal, mely zökkenőmentes átmenetet biztosít a padló és a fal között.

Hosszúság:12,2 m.
Magasság:15 cm

5 cm a földön plusz 10 cm a falon


Cove-skirting-strip

Újra formált belső és külső sarok elemek

A sarkak eredeti Colorex termékből lettek kialakítva és megerősítve annak érdekében, hogy a legjobb eredményt biztosítsák ügyelve, hogy a legkritikusabb részek ellenőrzött környezetben legyenek gyártva. Hegesztés nem szükséges. Gyanta erősítést tartalmaz a hátlap.

re-formed-internal-and-external-corner-pieces

Cove forming profile

Radius:20 mm

Cove-Forming-Profile

Colorex hegesztő zsinor

Colorex tekercseket és minden tartozékát, amit ezen az oldalon talál, lehet hegeszteni a Colorex hegesztő zsinórokkal melyek többféle színben elérhetőek annak érdekében, hogy passzoljanak a fő Colorex tekercsek színéihez.

4mm átmérőjű és 100m-es tekercsek a szabványméret.


Átmérő:4 mm
Tekercs:100 m

Colorex-Welding_Rod

Speciális Colorex plusz tartozékok:

Colorex rámpa

Olyan alkalmazásoknál, ahol Colorex Plus lett telepítve, mint önálló sziget, vagy nincs befejezve a falnál, ott rámpákat lehet használni, melyek elérhetőek szürke vagy olyan színben melyek illeszkednek a fő egységhez.

Colorex-ramp

Szegélyek a Colorex Plus-hoz

2 féle szegély érhető el a különböző Colorex Plus-hoz, és mindegyik más megoldás kezelésére lett tervezve. Ha nedves padlónál lett alkalmazva a Colorex Plus, biztosítani tudunk egy szellőző szegélyt, mely lehetővé teszi, hogy ne jusson be nedvesség a szobába.

Átmérő: 20 mm

Skirting-for-Colorex-Plus

Padlóápolás

Padlóápolási módszerek project vinilhez

A Forbo Flooring tisztában van azzal, hogy egy padló éllettartama alatt felmerülő költségek jelentős részét a tisztítás és a karbantartás jelenti. Éppen ezért lett a mi Colorex padló termékünk úgy kifejlesztve, hogy egy könnyű és környezetbarát tisztítási megoldást kínáljon. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy lemondjon a munka és költségigényes karbantartásról és tisztításról.

Fontos megjegyzés a vezetőképes padlóval védett területekhez

A védő vagy karbantartási bevonatok használata, mint a viaszok és polimer diszperziók negatív hatással lehetnek a vezetőképességre. Csak azon termékeket használja melyek kifejezetten erre a padlóra lettek tervezve.

ESD-Protective-Areas

Padlóápoló termékek

816 Cleaner-tisztító 10 l

A Cleaner egy pH semleges tisztítószer, mely nem hagy lenyomatokat és praktikusan eltávolítja a foltokat, szennyeződéseket.
Tisztítás Cleaner vagy Monel használatával: felmosóval, moppal vagy vízszívó pórszívóval elkell távolítani a szennyes vizet, átmosni tiszta vízzel és moppal, majd száradni hagyni.

Termék sz.: 816
SAP sz.: 29650/29652
Kiszerelés: 10 l

816-Cleaner-10-l

818 Monel 10 l

A természetes alapanyagú Monel egy praktikus védő filmréteget képez és tökéletes tisztító tulajdonsággal bír egyben. Monel módszer: Mop és a Monel oldat segítségével Monel film képzés, padló száradni hagyása.

Termék ref.: 818
SAP sz.: 29643/29641
Kiszerelés: 10 l

818-Monel-10-l

616 Weldfinish 12*25 ml

Weldfinish védi a hegesztőcsíkokat a kezdeti szennyeződésektől. Az installáció alatt és/vagy után a rúd végső vágásához a Weldfinish könnyen alkalmazható a Weldfinish applikátor segítségével.

Ref: 616
SAP sz: 66297
Kiszerelés: 10 l

Weldfinish

816 Forbo Cleaner 12*1 l

Article reference: 816
SAP nr: 75982
Package: 12*1 l

Forbo-Cleaner

814 Forbo Polish 12*1 l

Article reference: 814
SAP nr: 75985
Package: 12*1 l

Forbo-Polish