Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Mødelokaler og spiseområder

Spiseområder udsættes for en stor daglig belastning. Farver og/eller produktkombinationer kan bruges til at skabe gangarealer og afgrænsninger.
Hos Forbo forstår vi, at produkter, som bruges i spiseområder, skal opfylde følgende krav:
• Høj skridsikkerhed for at reducere risikoen for snuble- og glideulykker
• Stor slidstærkhed, som kan klare den daglige belastning fra mange hundrede elever, lærere og besøgende
• Fantastiske akustiske egenskaber, som reducerer og dæmper støjniveauet
• Gulvbelægningen skal være rengøringsvenlig og hygiejnisk

Marmoleum
Flotex colour

Flotex

Flotex-tekstilgulvbelægning har varme, akustiske egenskaber kombineret med en slidstærk og rengøringsvenlig finish, som gør den perfekt til spiseområder. Flotex har mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne og har en tæthed, udformning og styrke, så de hurtigt vender tilbage til den oprindelige form. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.
Klik for at gå til Flotex

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleumskollektion Marmoleum fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.
Klik for at gå til Marmoleum

Marmoleum
Eternal wood

Eternal

Oplev den nye Forbo Eternal-allroundvinylkollektion, som giver dig helt nye kombinationer af moderne design og stærk holdbarhed i en praktisk serie, som kan anvendes til ethvert formål.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.

Klik for at læse mere om Eternal