Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Den rigtige gulvbelægning til klasseværelser

Uanset om det er i folkeskolen eller på en videregående læreranstalt, skal et klasseværelse have en varm, slidstærk og stille atmosfære, som fremmer læring. Forbo Flooring har forskellige gulvbelægningsløsninger, som opfylder disse behov, samt et bredt udvalg af farver til ethvert design.

Allergy UK-godkendt
Forbo anerkender vigtigheden af at reducere kontakten med stoffer, som kan virke allergifremkaldende og forårsage eksempelvis astma, høfeber og eksem.
Både Flotex og Marmoleum har som DE ENESTE gulvbelægningsløsninger en dokumenteret positiv effekt for allergikere og sikrer et rent og friskt indeklima. Det gør de ved at indfange eller reducere skadelige allergener og først frigive dem igen, når de er blevet uskadeliggjort.

Flotex Linear
Marmoleum

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleumskollektion Marmoleum fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.

Klik for at gå til Marmoleum

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.

Klik for at gå til Flotex

Flotex Naturals