Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Dokumenteret allergivenlig

Både Flotex- og Marmoleum-serien fra Forbo Flooring Systems er blevet tildelt Allergy UK's prestigefyldte "Seal of Approval", fordi korrekt rengøring sikrer, at der ikke frigives allergener eller støvmider.
En ny rapport fra Allergy UK anslår, at mindst 12 millioner personer er "allergiske over for deres eget hjem", heraf 58 % pga. overfølsomhed over for støvmider, og fremhæver gulvbelægning som en vigtig vej til et bedre indeklima. Problemet er generelt og gør sig også gældende i f.eks. uddannelses- og sundhedssektoren, kontorbygninger, plejesektoren og andre steder, hvor personer opholder sig i længere tid ad gangen.

BAF Seal of Approval
Marmoleum

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleumskollektion Marmoleum fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.
Klik for at gå til Marmoleum

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.
Klik for at gå til Flotex

Flotex Vision