Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hitachi Rail

Forbo Flooring Systems samarbejder i øjeblikket tæt med Hitachi Rail om adskillige nybyggede jernbaneprojekter inklusive; Trans Pennine Express, Abelio Scot Rail, West of England og IEP Great Western Main Line / East Coast Main Line. Alle vognene har Coral Classic FR i vestibuleområderne, og Abelio Scot Rail-projektet har også Coral Move FR-tæpper i salonerne.

Download Hitachi Rail Case study

Hitachi Rail Coral Move FR 2018
Tessera jernbanegulve

East Midlands Trains

Der findes få miljøer, der er mere udfordrende for gulvbelægninger end indersiden af en travl salonvogn. De specialister, der varetager indretningen af nyt og renoveret, rullende materiel skal sikre sig, at deres valgte produkter har den enestående holdbarhed, der kræves for at opretholde udseendet og ydeevnen, trods belastningen fra intensiv fodtrafik, tung bagage med hjul og trolleyer samt de strenge rengøringsprocesser, man har indført i miljøer med persontransport.

Download East Midlands Case study

Dutch Railways

Dutch Railways, den vigtigste passagerjernbane i Holland, kører et stort moderniseringsprojekt af dets flåde. Man renoverer 250 intercity dobbeltdækkertog.

Download Case study Dutch Railways

Marmoleum Striato - Dutch railways
Translink NI Railways Coral

Translink NI Railways

Translink NI Railways opgraderede for nylig sit rullende materiel med 20 nye Class 4000-tog fra CAF med et af selskabets største indkøbsprojekter nogensinde. De nye tog kom i drift fra 2011 og 2012, med en række forbedringer af interiør og udvendig design, hvilket har opdateret flåden fuldstændigt og forbedret kundeoplevelsen markant.

Download Translink NI Railways case study

Kiwi Rail

KiwiRail, New Zealands største jernbaneoperatør, føjer seksten nye 'panoramavogne' til selskabets flåde af førsteklasses turisttog. Det gør man for at forbedre passagereroplevelsen for feriegæster fra hele verden, når de rejser gennem noget af landets mest spektakulære og ærefrygtindgydende natur . Forbo Flooring Systems har samarbejdet med Barnacle Design, de Auckland-baserede designkonsulenter, om at levere moderne, tekstilbaserede gulvbelægninger til de nye vogne.

Download Kiwi Rail Case study

Kiwi Rail
Russian Railways

Russian Railways

Forbo samarbejdede tæt med Transport Technic, en russisk distributør med omfattende ekspertise inden for betjening af jernbanevirksomheder, og sikrede den nødvendige certificering mht. overholdelsen af de russiske brandsikkerhedsbestemmelser og gennemførte forsøg med to af vores højtydende, kommercielle gulvbelægninger af vinyl. Indtil nu har vi leveret mere end 30.000 m2 af de to certificerede gulvbelægninger til Russian Railways datterselskab, Moscow Locomotive Repair Works til renoveringen af deres elektriske togvogne, som en del af et igangværende flådemoderniseringsprojekt.

Download Russian Railways Case Study

Auckland Transport

Forbo Flooring Systems leverer gulvbelægninger til en flåde på 57 nye elektriske tog, der er bygget af den spanske togproducent, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) til Auckland Transport, en nyligt oprettet, lokal offentlig organisation, der står i spidsen for udviklingen af et nyt integreret transportsystem i New Zealands største by.

Download Auckland rail case study

Auckland Transport Tessera
Virgin Rail

Virgin Trains East Coast

Da Virgin Trains East Coast overtog franchisen på østkysten i 2015, tog beslutttede man at renovere og rebrande flåden af tog. En af de særlige udfordringer, som Virgin Trains East Coast stod overfor, var at vælge et gulv, der var æstetisk tiltalende, overholdt alle brand- og sikkerhedsstandarder samtidig med, at det var slidstærkt og let at rengøre. Forbo Flooring har den bredeste sortiment af gulvprodukter til jernbaner og kunne derfor let bestå alle de nødvendige kriterier. Takket være en innovativ tilgang, blev projektet afsluttet blot 18 måneder, fra det første designkoncept til monteringen.

Download case study