Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulve til busser

Forbo tilbyder en virkelig omfattende og kompatibel produktportefølje til gulve i busbranchen. Porteføljen omfatter indgangssystemer, sikkerhedsgulve, vinylgulve og tuftede gulve samt klæbemidler, tilbehør og monteringsværktøjer.

Bus_Intro_Web-image_2020

Coral indgangsgulve

Et indgangsmåttesystem af god kvalitet er en ekstremt effektiv måde at reducere omkostningerne til rengøring, reparation og vedligeholdelse på. Ved at stoppe op til 94% af snavs og fugt fra fodtøj, kan Coral reducere rengøringsomkostningerne med op til 65% og forlænge levetiden på de indvendige gulvbelægninger.

Coral indgangsgulve hjælper også med at forhindre risikoen for at glide og snuble og er ideelle til køretøjsindgange og trin.
Gå til Coral-sortimentet Bestil en gratis prøve på Coral

Coral FR_website-image_2020

Flotex tuftede gulve

Flotex er en unik, tuftet gulvbelægning, der ligner og føles som et tæppe, men med lige fibre, der gør det lige så let at rengøre som en mere modstandsdygtig gulvbelægning.

Flotex har en glat, velourlignende overflade, der er behagelig at gå på og har fremragende, skridsikre egenskaber. Flotex består af en solidt forstærket vinylbund med en tæt tuftet overflade af nylon 6,6. fibre, der sidder fast forankret i basislaget.

Vores Flotex Vision-gulve har digital tryk og kommer i mere end 500 designs samt med fuldstændigt skræddersyede designmuligheder.

Se Flotex-sortimentetBestil en gratis prøve på Flotex

Flotex-gulve til busser
Step_website-image_2020

Trin sikkerhedsgulve

Surestep og Safestep er Forbo Floorings bud på skridsikker sikkerhedsvinyl. De er forbedret med carborundum- eller aluminiumoxidpartikler, der giver en skridsikker gulvbelægning på R10 til R12.

Vores træ- og stenmønstre ser godt ud i luksusbusser og skaber varme og brugervenlige områder i busserne. Med et bredt farveudvalg og stor holdbarhed, er Step sikkerhedsgulve velegnede til mange typer af transportformål.

Se Step-sortimentetBestil en gratis prøve på Step](email:transport@forbo.com)

Eternal_website-image_2020

Eternal vinylgulve

Når du ser på Eternals gulvbelægninger af vinyl til generelle formål, finder du en kombination af topmoderne design og et stærkt, holdbart, tilpasset sortiment.

Eternal præsenterer et afbalanceret udvalg af træ-, sten- og abstrakte gulvdesigns sammen med en omfattende, moderne farvepalet, der komplementerer dit interiørdesign.

Se Eternal kollektionenBestil en gratis prøve på eternal