Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Specialgulv til maritime miljøer

På krystogts- og passagerskibe er gulvbelægningen et af de områder, hvor det er sværest at opretholde et stilfuldt udseende. Gangtrafikkens omfang og intensitet samt IMO-certifiering er vigtige parametre når beslutningen om en egnet gulvbelægning skal tages. Nedenfor bekskrives to gulvbelægninger som er særligt velegnede til det maritime miljø.

Brochure Marine miljøer

Marine Flotex FR Image
Flotex FR

Flotex FR

Flotex FR - IMO er en tekstil gulbelægning som er designet til at opfylde alle kravene iht IMO:s resolution MSC 61(67) bilag 1, del 2 og IMO:s resolution A.653 (16) berigtiget i IMO:s resolution MSC 61(67) bilag 1, del 5.

Fordele:
• Nylon 6.6 sikrer høj slidstyrke
• Hygienisk
• Nem at rengøre; de korte fibre gør det nemt at fjerne smuds
• Bakteriostatisk
• Forbedret indeklima
• Skridsikkerhed

Flotex-sortimentet

Flotex HD-sortimentet

Teknisk information Flotex FR

Download IMO-resolutionen

Coral T32 FR

Coral t32 Marine er en modificeret version af Coral T32, som lever op til kravene iht. International maritime Organisation (IMO) til produkter som skal anvendes ombord på skibe/offshore.

Garn og bagside er specielt udviklet for at imødekomme de strenge krav mht. røgudvikling og brandmodstandsdygtighed som standarden kræver for at kunne opnå IMO-Wheelmark-certificeringen.

Coral Marine T32 FR kan derfor anvendes på alle typer skib e og ligenden offshore områder, hvor Wheelmark-klassificeringen er et krav.

Teknisk information Coral T32 FR

Forbo Marine transport Coral