Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Golv för bussar

Forbo har en omfattande produktportfölj som uppfyller de relevanta kraven för bussbranschen. I portföljen ingår entrésystem, säkerhetsgolv, vinylgolv och flockade golv samt lim, tillbehör och läggningsverktyg.

Broschyr Golv för bussar

Bus & Coach Stairs
Bus & Coach Step

Säkerhetsgolv

Halkolyckor utgör 37 %* av alla olyckor som leder till skada, och de är den vanligaste orsaken till skador på arbetsplatsen. Genom att välja ett Step-golv kan du minska antalet halkolyckor markant. Skydda resenärerna genom att lägga säkerhetsgolv i bussarna. Det finns flera kollektioner med upp till stegsäkerhet R12 som är specialtillverkade för användning i bussar.

Se vårt sortiment av säkerhetsgolv
Teknisk information Safestep
Teknisk information Surestep

*Källa: Hälso- och säkerhetsmyndigheten, Storbritannien.

Flotex

Ett sätt att ge bussarna en mer exklusiv känsla är att använda flockade Flotex-golv. De har samma utseende och känsla som en matta men samma funktionalitet som ett vinylgolv. Flockade Flotex-golv ger ett unikt textilt golv som kombinerar slitstyrkan och hållbarheten hos en fjädrande golvbeläggning med värmen och komforten hos en matta. Flotex har en solid vinylförstärkt bas med en tät, flockad yta bestående av nylon 6.6-fibrer som är fast förankrade i basen.

Flotex är extremt dimensionsstabilt och ser ut som en textil golvbeläggning, samtidigt som det är lika funktionellt, hållbart och enkelt att rengöra som ett vanligt golv.

Se vårt Flotex-sortiment
Teknisk information Flotex

Bus & Coach Flotex
Transport flooring

Eternal vinylgolv

Vinylkollektionen Eternal är en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment.

Kollektionen innehåller ett balanserat sortiment av trämönster, stenmönster och abstrakta mönster som i kombination med en omfattande och modern färgpalett kompletterar interiören.

Se vårt Eternal-sortiment
Teknisk information Eternal

Bus & Coach Coral