Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Generelle gennemgangsområder

Forbo har et komplet udvalg af produkter, som er velegnede til generelle gennemgangsområder i sundhedssektoren. Vi har et udvalg af produkter, som opfylder behovet i både receptionsområder og gangarealer med tæt gennemgangstrafik og kantiner og venteværelser med en mere afslappet atmosfære.

Generelle gennemgangsområder
Linoleum

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleumsgulvløsning; Marmoleum fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.
Besøg vores Marmoleum-sider

Eternal - allround vinylen

Oplev den nye Forbo Eternal-allroundvinylkollektion, som giver dig helt nye kombinationer af moderne design og stærk holdbarhed i en praktisk serie, som kan anvendes til ethvert formål.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.

Gå til Eternal

Eternal
Allura

Allura

Forbo Allura-kollektionen er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design, som er gjort mulige takket være moderne produktionsteknikker og -processer for at skabe de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.

Gå til Allura

Step skridsikker vinyll

Forbo skridsikre vinyl Step er velegnet til arbejds- og boligmiljøer og offentlige miljøer, hvor der er behov for skridsikker belægning til arbejde, undervisning, leg eller andre daglige gøremål.
Den nye Forbo Step-serie bruger farverige "Step Crystals"-partikler til at opnå enestående skridsikre egenskaber og forskellige æstetiske udtryk i et rent, friskt look med forbedrede rengørings- og vedligeholdelsesvenlige egenskaber.

Gå til Step skridsikker vinyll

Stepskridsikker vinyl
Flotex Linear Stratus

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.

Gå til Flotex

Coral måtter til indgangspartier

Vores smudsafvisende Coral-tekstilgulvbelægninger er udviklet til at yde ekstra beskyttelse mod snavs og er perfekte til forskellige anvendelsesområder. Besøg vores Coral-siderl

Entrance, Coral Duo
Sphera Element

Sphera Homogen Vinyl

Forbos homogene vinyl kollektion Sphera er en gulvbelægning produceret med den nyeste teknologi og består af en palette med markante design. Sphera Element er den klassiske kollektion. Sphera Energetic tilbyder en friskere og lysere palette, mens Sphera Evolution præsenterer et spændende innovativt design med en blanding af granulater og farvepigmenter, som skaber et fantastisk udtryk. Alle 3 kollektioner er farvekoordineret med Forbos eksisterende portefølje af vinyl, linoleum og tekstilgulvbelægninger.


Sphera er et godt valg til brug i sundhedsvæsenet, da det ikke alene er ekstremt slidstærkt, men også har en SMART-overfladefinish, der sikrer høj modstand mod kemikalier, ridser og pletter. Det er også 100% phthalatfrit og har meget lave emissioner, der hjælper med at sikre høj indendørs luftkvalitet.

Gå til Sphera